Baja tahan karat 15-5ph

Detail Produk

Jeneng Dagang Umum: 15-5, 15-5PH, UNS 15500, XM-12, W.Nr 1.4545

Paduan baja 15-5pH dirancang supaya duwe ketahanan luwih gedhe tinimbang 17-4 PH. Paduan 15-5 martensit ing struktur ing kahanan anil lan luwih dikuatake kanthi perawatan panas suhu sing sithik banget sing nyebabake tembaga sing ngemot fase ing paduan. 15-5 uga diarani XM-12 ing sawetara spesifikasi

Komposisi Kimia Baja 15-5PH (Xm-12)

C

Cr

Ni

Si

Mbak

P

S

Cu

Nb

0.07

14.0-15.5

3.5-5.5

≤1.0

≤1.0

≤0.04

≤0.03

2.5-4.5

0.15-0.45

Properties Fisik 15-5PH (Xm-12)

Kapadhetan
(g / cm3)

Resistivitas listrik
(μΩ · cm)

Kapasitas spesifik panas
(J · kg-1· K-1)

Koefisien ekspansi termal
(0-100 ℃)

7.8

0,98

460

10.8

Properti Mekanik Baja 15-5PH (Xm-12)

Kahanan

бb / N / mm2

б0.2 / N / mm2

δ5 /%

ψ

HRC

Presipitasi
atos

480 ℃ tuwa

1310

1180

10

35

≥40

550 ℃ tuwa

1070

1000

12

45

≥35

580 ℃ tuwa

1000

865

13

45

≥31

620 ℃ tuwa

930

725

16

50

≥28

 

 

Standar lan Spesifikasi Baja 15-5PH (Xm-12)

AMS 5659, AMS 5862, ASTM-A564 (XM-12), BMS 7-240 (Boeing), W. Nr./EN 1.4545

Produk Baja 15-5PH (Xm-12) Kasedhiya Produk ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Baja & Batang 15-5PH Baja

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Baja 15-5PH Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring 15-5PH baja

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung seamless baja 15-5PH & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip baja & koil 15-5PH

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Gasket / Dering 15-5PH baja

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Napa Baja 15-5PH (Xm-12)?

• Presipitasi Hardening
• Kekuwatan Dhuwur
• Ketahanan korosi moderat dadi 600 ° F

Bidang aplikasi 15-5PH (Xm-12) Steel :

• Aplikasi Aeroangkasa
• Aplikasi kimia lan petrokimia
• Pulp lan kertas
• Ngolah panganan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita