Bar & Rod

Sekonic Metals Produksi utama lan nyediakake batang lan batang wesi adhedhasar Nickel kayata bar Inconel, Monel bar, Hastelloy bar, bar lan batang paduan adhedhasar Cobalt Kayata, bar Haynes, Bar Ethernet, lan bar paduan Titanium, batang baja tahan karat Khusus. luwih saka 20 taun.

         Wangun bar:  Bar flat, Bar Round, Bar Square, Bar Hexagon

         Kondisi permukaan: garis ireng, garis sing dipoles utawa padhang  

         Ukuran: Ukuran apa wae saka 1/5 inci nganti 14 inci utawa 6.0mm nganti 350mm

         Dawa: Dawa acak, utawa dawa Potong sajrone 6000mm

         Ukuran Toleransi: H9, H10, H11, utawa minangka standar lan perjanjian 

         Perawatan panas: Solusi anil, umur atos, pratandha 

Sekonic Metals Produksi utama lan Pasokan Sawise Bar Bar Wesi

 Wesi adhedhasar nikel-Bar Inconel

Bar Inconel minangka Aplikasi kanggo gaya Procssing Panas, Oli lan Gas, Muffles Tungku, generator uap, dll. Paduan iki cocog banget kanggo ditampilake ing media ekstrem. Sawise dadi panas, Inconel nggawe lapisan oksida adheren kanggo nglindhungi lumahing serangan korosif luwih lanjut. 

 Wesi adhedhasar nikel-Bola Incoloy

Kekuwatan Incoloybars tahan karo aplikasi suhu dhuwur ing endi baja lan aluminium cenderung nyusup amarga growong kristal sing digawe kanthi termal. Bar Incoloy tetep tahan lama lan tahan korosi kanthi watesan suhu sing amba.

 Wesi adhedhasar nikel-Monel Bar

Bar monel kanthi kekuatan dhuwur lan resistensi korosi paling dhuwur cocog kanggo aplikasi laut lan industri

 Wesi adhedhasar nikel-Bar Hastelloy

Bar Hastelloy nyedhiyakake resistensi korosi sing apik ing lingkungan sing kuat, kayata kahanan las kanggo sawetara lingkungan proses kimia. Industri aplikasi bar kasebut kalebu - minyak lan gas, penukar panas, pulp lan kertas, kimia dll.

 Paduan Berbasis Nikel, Paduan Prepion, Bar Baja Tahan Karat Khusus, Bar Paduan Titanium

Bar Metail Alloy Khusus liyane ing Wangun bunder, rod, warata, alun kanggo kasedhiya kanthi rega sing cepet, pangiriman cepet. Kita uga bisa ngasilake bar kimia miturut sarat klien. 

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Baut & Kacang

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Foil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Magnetic Alloy / Titanium Alloys dll

Springs Suhu Tinggi

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & Pengencang

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Pengin Sinau Luwih utawa entuk kuotasi?