Baja tahan karat 17-7PH

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: 17-7PH, SUS631,S17700,07Cr17Ni7Al, W.Nr.1.4568

 17-7PH minangka udan tahan karat presidensi austenitik-martensitik sing dikembangake kanthi dhasar 18-8CrNi, uga dikenal minangka fase terkontrol pangowahan stainless steel. Ing solusi sing ngobati suhu, 1900 ° F, logam kasebut austenitik nanging ngalami transformasi dadi low- struktur martensit karbon sajrone adhem nganti suhu ruangan. Transformasi iki durung rampung nganti suhu mudhun nganti 90 ° F. Pemanasan sabanjure nganti suhu 900-1150 ° F nganti udan siji nganti patang jam nguatake paduan kasebut. Perawatan pengerasan iki uga nyebabake struktur martensit, nambah duktilitas lan kateguhan

Komposisi Bahan Kimia 17-7PH
C Cr Ni Si Mbak P S Al
0.09 16.0-18.0 6.5-7.75 ≤1.0 ≤1.0 ≤0.04 ≤0.03 0,75-1,5
17-7PH Properties fisik
Kapadhetan (g / cm3)  Titik lebur (℃)
7.65 1415-1450
Properti Mekanik 17-7PH
Kahanan бb / N / mm2 б0.2 / N / mm2 δ5 /% ψ HRW
Perawatan solusi ≤1030 ≤380 20 ≤229
Presipitasi 510. Tuwa 1230 1030 4 10 ≥383
565 ℃ tuwa 1140 960 5 25 ≥363

17-7PH Standar lan Spesifikasi

AMS 5604, AMS 5643, AMS 5825, ASME SA 564, ASME SA 693, ASME SA 705, ASME Type 630, ASTM A 564, ASTM A 693, ASTM A 705, ASTM Type 630

Kondisi A - H1150, ISO 15156-3, NACE MR0175, S17400, UNS S17400, W. Nr./EN 1.4548

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung

17-7PH Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Batang lan Batang 17-7PH

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

17-7PH Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring 17-7PH

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

17-7PH tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip lan koil 17-7PH

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Pengencang 17-7PH

Bahan 17-7PH kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa 17-7 PH?

• Kekuwatan tarik lan kekerasan dhuwur nganti 600 ° F
• Tahan karat
• Resistensi oksidasi sing apik banget udakara 1100 ° F
• Kekuwatan pecah-pecah nganti 900 ° F

17-7 PH Aplikasi lapangan :

• Katup gerbang
• Piranti pangolahan kimia
• Poros pompa, gir, plunger
• Batang katup, bal, bushings, kursi
• Pengencang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita