Incoloy 926 UNSN09926

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Incoloy 926, Nikel Alloy 926, Alloy 926, Nickel 926,UNS N09926, W.Nr.1.4529

 Incoloy 926 minangka campuran baja tahan karat austenit, padha karo paduan 904 L, kanthi nitrogen 0,2% lan isi molibdenum 6,5%. Kandungan molbdenum lan nitrogen nambah resistensi korosi crevice. Sanalika, nikel lan nitrogen ora mung bisa nambah stabilitas, nanging uga nyuda cenderung kanggo misahake proses termal kristalisasi utawa proses las luwih apik tinimbang isi nitrogen saka paduan nikel.926 duwe resistensi korosi tartamtu ing ion klorida amarga sifat korosi lokal lan konten paduan nikel 25%.Macem-macem eksperimen ing konsentrasi 10.000-70.000 PPM, suhu operasi pH 5-6,50 ~ 68 ℃, slurry pulau desulfurisasi kapur nuduhake manawa 926 paduan bebas saka korosi celah lan pasang sajrone 1-2 taun suwene wektu uji coba.Paduan 926 uga tahan korosi banget ing media kimia liyane ing suhu dhuwur, media konsentrasi dhuwur, kalebu asam sulfat, asam fosfat, gas asam, banyu segara, uyah lan asam organik.Kajaba iku, supaya bisa tahan korosi paling apik, coba reresik kanthi rutin.

 

Komposisi Bahan Kimia Incoloy 926
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

c

Mbak

Si

Cu

S

P

Mo

N

926

Min

24.0

19.0

imbangan

-

-

   0,5  -  - 6.0 0,15

Maks.

26.0

21.0

0,02

2.0

0,5

1.5 0,01 0,03 7.0 0,25
Incoloy 926 Properties Fisik
Kapadhetan
8,1 g / cm³
Titik lebur
1320-1390 ℃
Incoloy 926 Properti Mekanikal Khas
Kahanan Kekuwatan sing kuat
MPa
Ngasilake kekuwatan
MPa
Elongasi
 %
Solusi padhet 650 295 35

Incoloy 926 Kasedhiya Produk ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Incoloy 926 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Incoloy 926 Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring Incoloy 926

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Incoloy 926 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & kumparan Incoloy 926

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Incoloy 926 Fasteners

Bahan paduan 926 ing bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Fitur Incoloy 926:

1. Nduwe resistensi korosi jurang lonceng sing dhuwur lan bisa digunakake ing asam sing ana medium.
2. Wis kabukten ing praktik manawa efektif nolak kerusakan korosi stres klorida.
3. Kabeh jinis lingkungan korosif duwe resistensi korosi sing apik.
4. Sipat mekanik Alloy 904 L luwih apik tinimbang Alloy 904 L.

Bidang Aplikasi Incoloy 926 :

Incoloy 926 minangka sumber data serbaguna sing bisa digunakake ing pirang-pirang industri:

 • Sistem perlindungan geni, sistem pemurnian banyu, teknik Laut, sistem perfusi pipa hidrolik Pipa, sendi, sistem udara ing gas asam
 • Evaporator, penukar panas, saringan, agitator, lsp. Ing produksi fosfat
 • Sistem kondensasi lan pipa ing tanduran listrik sing nggunakake banyu adhem saka banyu limbah
 • Produksi turunan klorida asam nggunakake katalis organik.
 • produksi agen pemutih pulp selulosa
 • Teknik Laut
 • Komponen sistem desulfurisasi gas flue
 • Sistem kondensasi asam sulfat lan sistem pamisahan
 • Konsentrasi uyah kristal lan penguap
 • Wadah kanggo ngeterake bahan kimia korosif
 • Piranti desalting osmosis mbalikke.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita