Lembar Tabung Titanium

Detail Produk

Titanium tube sheet

Lembar Tabung Titanium  minangka bagean utama kanggo Heat Exchanger, umume digunakake kanggo wadhah kimia kanggo ndhukung tabung kolom lan peralatan kimia ing dhuwur amarga tahan karat sing apik banget. Saliyane nyedhiyakake sheet tabung titanium sing durung nganggo mesin, uga ngasilake sheet tube diproses kanthi mekanik miturut gambar saka pelanggan. Kita nggunakake mesin pengeboran CNC kanthi proses bolongan pengeboran rocker, kanthi efektif njamin presisi posisi bolongan lembaran tabung dobel, aperture toleransi lan aperture, nambah kualitas lembar tabung. Tabung aluminium. 

 

• Bahan Tabung Tittanium: Kelas1, Kelas 2, Kelas 5, Kelas 5, Kelas7, Kelas9, Kelas11, Kelas12, Kelas 16, Kelas23 dll.

• Formulir: Ukuran Standar utawa saben gambar klien.

• Diameter: 150 ~ 2500mm, Kandel: 35 ~ 250mm, Disesuaikan 

• Standar: ASTM B265, ASTM B381

• Aplikasi:Digunakake kanggo penukar panas cangkang lan tabung, ketel, wadhah tekanan, turbin uap, AC utama sing gedhe, desalinasi banyu, lsp.

Titanium-tube-sheet-3
 Titanium Jeneng Umum Bahan

Gr1

UNS R50250

CP-Ti

Gr2

UNS R50400

CP-Ti

Gr4

UNS R50700

CP-Ti

Gr7

UNS R52400

Ti-0.20Pd

G9

UNS R56320

Ti-3AL-2.5V

G11

UNS R52250

Ti-0.15Pd

G12

UNS R53400 Ti-0.3Mo-0.8Ni

G16

UNS R52402 Ti-0,05Pd

G23

UNS R56407

Ti-6Al-4V ELI

   ♦ Titanium Tube Sheet Chemical chemicals ♦              

 

Sasmita

Komposisi kimia, persen bobot (%)

C

(≤)

O

(≤)

N

(≤)

H

(≤)

Fe

(≤)

Al

V

Pd

Ru

Ni

Mo

Unsur liyane

Maks. saben

Unsur liyane

Maks. gunggunge

Gr1

0,08

0,18

0,03

0,015

0,20

0,1

0,4

Gr2

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr4

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr5

0,08

0,20

0,05

0,015

0,40

5.5   6.75

3.5 4.5

0,1

0,4

Gr7

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,12 0,25

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr9

0,08

0,15

0,03

0,015

0,25

2,5 3.5

2.0 3.0

0,1

0,4

Gr11

0,08

0,18

0,03

0,15

0,2

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr12

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,6 0,9

0,2 0,4

0,1

0,4

Gr16

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,04 0,08

0,1

0,4

Gr23

0,08

0,13

0,03

0,125

0,25

5,5 6,5

3.5 4.5

0,1

0,1

    ♦  Lembar Tabung Titanum   Properti Fisik ♦         

 

Sasmita

Sipat fisik

Kekuwatan sing kuat

Min

Ngasilake kekuwatan

Min (0,2%, nutup kerugian)

Elongation ing 4D

Min (%)

Pangurangan Area

Min (%)

ksi

MPa

ksi

MPa

Gr1

35

240

20

138

24

30

Gr2

50

345

40

275

20

30

Gr4

80

550

70

483

15

25

Gr5

130

895

120

828

10

25

Gr7

50

345

40

275

20

30

Gr9

90

620

70

483

15

25

Gr11

35

240

20

138

24

30

Gr12

70

483

50

345

18

25

Gr16

50

345

40

275

20

30

Gr23

120

828

110

759

10

15

Titanium-tube-sheet-5

                                      ♦    ♦ Kaluwihan Tabung Lembaran Titanium ♦    ♦                                

 

♦ Validitas jangka panjang dibandhingake karo bahan liyane

♦ Ngirit biaya yen dijaga kanthi apik * Tahan karat

♦ Efisiensi transfer panas sing dhuwur

♦ Ngilangi downtime sing larang amarga kegagalan peralatan

♦ Konduktor panas sing apik kanthi sifat las

         Presisi pangolahan tubeplate, utamane jarak bolongan, toleransi diameter, perpendikular lan derajat finish, banget mengaruhi perakitan lan kinerja peralatan kimia sing gegandhengan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita