GH3030 XH78T Sheet / Plate / Bar / Wire

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: GH3030 , GH30, Зи435 , XH78T

GH3030 superalloy sing dikuatake larutan padhet yaiku solusi kuat 80Ni-20Cr sing nguatake superalloy. Nduweni komposisi kimia sederhana, kekuatan termal sing memuaskan lan plastisitas ing ngisor 800 below, lan resistensi oksidasi sing apik, lemes termal, stamping adhem lan proses proses las.
Sawise perawatan solusi, alloy minangka fase tunggal austenite, lan struktur kasebut stabil sajrone digunakake.
Komponen pembakar mesin turbin digunakake kanggo kerja ing ngisor 800 ℃ lan komponen suhu tinggi liyane sing mbutuhake resistensi oksidasi nanging ora ana beban ing sangisoré 1100 ℃.
GH3030 nduweni kinerja kuwat kanggo ngolah adhem sampah limbah panas, digunakake kanggo nggawe macem-macem peralatan kimia lan aksesoris.

Komposisi Kimia GH3030
Paduan

%

Fe

Cr

Ni

C

Mbak

Si

S

P

Al

Ti

GH3030

Min

-

19

imbangan

- - - - - - 0,15

Maks.

1.5

22

0,12 0,7 0,8 0,02 0,03 0,15 0,35
GH3030 Properties Fisik
Kapadhetan
8,4 g / cm³
Titik lebur
1374-1420 ℃
GH3030 Properti Mekanik
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
785
-
35
-

 

GH3030 Kasedhiya Produk ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

GH3030 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

GH3030 Forging Ring

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Sheet & Plate

GH3030 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus GH3030 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil GH3030

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

GH3030 Fasteners

Bahan GH3030 ing bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Ngopo GH3030? 

 Solusi padhet sing dikuatake suplemen, komposisi kimia sederhana,
• Nduweni kekuatan termal sing kepenak lan plastisitas dhuwur ing ngisor 800 800.
• Lan nduweni resistensi oksidasi sing apik, lemes termal, stamping adhem lan sifat proses las.
• Sawise perawatan solusi, alloy minangka fase tunggal austenite, lan struktur kasebut stabil sajrone digunakake.

Lapangan aplikasi GH3030 :

Paduan wis digunakake ing mesin aero kanggo wektu sing suwe, lan umume digunakake ing bagean pembakaran lan afterburner uga bagian ujung sing dipasang

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita