Kawat Las Alloy Nikel

Detail Produk

/haynes-25-alloy-l605-co350-welding-wire-product/

Kawat Las Paduan Nikel

♦ Bahan Las: ErNicu-7, ErNiFecr-2, ErNiCrMo-3, ENicrMo-4, ErNiCr-3 Ect

♦ MOQ: 15kg

♦ Wujud: MIG (15kgs / spool), TIG (5kgs / kothak) 

♦ Ukurane: Diameter 0.01mm-8.0mm

♦ Ukuran Inventaris: 0.8MM / 1.0MM / 1.2MM / 1.6MM / 2.4MM / 3.2MM / 3.8MM / 4.0MM / 5.0MM

♦ Standar: Sesuai karo Sertifikasi AWS A5.14 ASME SFA A5.14

Kawat las paduan adhedhasar nikel nduweni resistensi apik kanggo gas aktif, resistensi medium kaustik, resistensi korosi nyuda medium asam, kekuatan dhuwur, plastisitas sing apik, deformasi adhem lan panas, karakteristik pangolahan lan las

iki digunakake umume Ing petrokimia, metalurgi, energi atom, pangembangan segara, penerbangan, aerospace lan industri liyane, minangka bahan logam tahan korosi sing penting banget kanggo ngrampungake masalah korosi rekayasa sing ora bisa ditanggulangi kanthi stainless steel umum lan logam liyane lan non -bahan logam. Paduan adhedhasar nikel nuduhake paduan sing adhedhasar nikel lan ngemot unsur paduan, lan bisa nahan korosi ing sawetara media. 

ERNICRMO-3 ERNICR-3

AWS

Klasifikasi

UNS

Persen Bobot

C

Mbak

Fe

P

S

Si

Cu

Ni

Co

Al

Ti

Cr

Nb Ta

Mo

Liyane

ERNiCrMo-3a

N06625

0,10

0,50

5.0

0,02

0,015

0,50

0,50

≥58.0

 

0,40

0,40

20.0-23.0

3.15-4.15

8.0-10.0

0,50

ERNiCr-3a, c

N06082

0,10

2.5-3.5

3.0

0,03

0,015

0,50

0,50

≥67.0

(e)

 

0,75

18.0-22.0

2.0-3.0

 

0,50

ERNiCu-7a

N04060

0,15

4.0

2.5

0,02

0,015

1,25

Rem

62.0-69.0

 

1,25

1.5-3.0

     

0,50

ERNiCrMo-4

N10276

0,02

1.0

4.0-7.0

0,04

0,03

0,08

0,50

BAL

2.5

   

14.5-16.5

 

15-17

V: 0,35 W3.0-4.5 0,50

ERNiCrFe-11

N06601

0,10

1.0

Bal

0,03

0,015

0,50

1.0

58.0-63.0

 

1.0-1.7

 

21.0-25.0

   

0,50

ERNiCrFe-12

N06025

0.15-0.25

0,50

8.0-11.0

0,020

0,010

0,5

0,1

Bal

1.0

1.8-2.4

0.10-0.20

24.0-26.0

   

0,50

ERNiFeCr-1a

N08065

0,05

1.0

≥22.0

0,03

0,03

0,50

1.5-3.0

38.0-46.0

 

0,20

0.6-1.2

19.5-23.5

 

2.5-3.5

0,50

ERNiFeCr-2b

N07718

0,08

0,35

Bal

0,015

0,015

0,35

0,30

50.0-55.0

 

0.20-0.8

0.65-1.15

17.0-21.0

4,75-5,50

2.80-3.3

0,50

ERNiCr-6a

N06076

0,08-0,15

1.00

2.00

0,03

0,015

0,30

0,50

≥75

 

0,40

0,15-0,50

19.0-21.0

   

0,50

ERNiCrFe-7d

N06052

0,04

1.0

7.0-11.0

0,02

0,015

0,50

0,30

Bal

 

1.10

1.0

28.0-31.5

0,10

0,50

0,50

ERNiCrMo-3 digunakake kanggo ngelas campuran paduan nikel-kromium-molibdenum (ASTM B 443, B 444, lan B 446 kanthi nomer UNS N06625), kanggo waja, kanggo campuran basa nikel liyane, kanggo baja klambi nganggo logam las molibdenum nikel-kromium, lan kanggo ngelas sisih sendi ing baja kanthi campuran nikel-kromium-molibdenum kanthi nggunakake proses GTAW, GMAW, SAW, lan PAW. Kawat las iki dianjurake kanggo aplikasi sing suhu operasi kisaran saka cryogenik nganti 1000 ° F [540 ° C].

ERNiCr-3 digunakake kanggo ngelas campuran paduan nikel-kromium-wesi (ASTM B 163, B 166, B 167, lan B 168 sing duwe nomer UNS N06600), kanggo sisih sendhi klambi ing baja nganggo klambi wesi nikel-kromium, kanggo lumahing baja nganggo logam las-kromium-wesi wesi, kanggo waja campuran nikel-basa sing beda, lan kanggo nggabungake baja karo wesi waja utawa basa nikel nggunakake proses GTAW, GMAW, SAW, lan PAW.

ERNiCu-7 digunakake kanggo welding alloy tembaga nikel (ASTM B 127, B 163, B 164, lan B 165 duwe nomer UNS N04400) kanthi nggunakake proses GTAW, GMAW, SAW, lan PAW. Kawat las ngemot titanium cekap kanggo ngontrol porositas kanthi proses las kasebut.

ERNiCrMo-4 digunakake kanggo ngelas campuran paduan nikel-kromium-molibdenum (ASTM B 574, B 575, B 19, B 622, lan B 628 sing duwe nomer UNS N10276), kanggo waja, kanggo wesi basa liyane nikel, lan kanggo waja klambi logam las nikel-kromium-molibdenum nggunakake proses GTAW lan GMAW.

ERNiFeCr-1 digunakake kanggo ngelas paduan tembaga nikel-besi-kromium-molibdenum-tembaga (ASTM B 423 duwe nomer UNS N08825) kanthi nggunakake proses GTAW lan GMAW.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita