Kontrol Kualitas

Sekoin Metal minangka pabrikan bersertifikat ISO9001: 2000, kita wis adaptasi karo sistem jaminan kualitas sing lengkap lan efektif. Saben langkah produksi Saka Peleburan Baja Bahan Baku nganti Precision Mahcining rampung, kita ngontrol kabeh proses kanthi tliti.

Pemeriksaan kasual bakal ditindakake sajrone lan sawise produksi. Tim sing duwe pengalaman, sistem manajemen sing efektif, cara canggih lan peralatan produksi njamin pasokan stabil kanggo produk sing apik lan dipercaya.

Departemen kualitas lan pusat uji coba individu digawe ing taun 2010. Piranti uji coba negara lan staf sing wis trampil duwe kendali mutu. Dheweke duwe pengalaman sing sugih lan tanggung jawab kanggo kontrol lan tes kabeh proses saka bahan baku nganti produk setengah rampung nganti produk sing wis rampung.

Peralatan Inspeksi kanggo Kualitas Jaminan

Pamriksaan pihak katelu:

Inspeksi Pihak katelu bisa diwenehake miturut panjaluk pelanggan. kita wis ngetrapake uji coba kualitas menyang lembaga sing paling kuat kanggo Analisis lan Tes Logam Non-ferrous ing China wiwit taun 2010. Jeneng lembaga kasebut yaiku: Institut Penelitian Umum Shanghai kanggo Analisis lan Pengujian Logam Non-ferrous. Iki minangka lembaga sing dikelola negara, lan lembaga analisis lan uji coba logam non-ferrous paling apik. Sementara, tes laboratorium SGS, TUV, uga kasedhiya.

Pengin Sinau Luwih utawa entuk kuotasi?