Nimonic 75 bar / Spring / Wire / Sheet

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Alloy 75, NC20T, UNS N06075, Nimonic 75, W.Nr. 2,4951 &2.4630 

Paduan NIMONIC® 75 yaiku campuran 80/20 nikel-kromium kanthi tambahan titanium lan karbon sing dikontrol. Pisanan dikenalake ing taun 1940-an kanggo agul-agul turbin ing prototipe Wh jet jet, saiki biasane digunakake kanggo aplikasi sheet sing ngundang oksidasi lan resistansi skala ditambah karo kekuatan medium ing suhu operasi sing dhuwur. Isih digunakake ing rekayasa turbin gas lan uga kanggo pangolahan termal industri, komponen tungku lan peralatan perawatan panas. Wis digawe kanthi gampang lan dilas 

Komposisi Kimia Nimonic 75
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Co

C

Mbak

Si

Ti

Nimonic 75

Min

Kaseimbangan

18.0 -  -  0,08  -  -

0,2

Maks.

21.0 5.0 0,5 0,15 1.0 1.0

0,6

Nimonic 75 Properties Fisik
Kapadhetan
8,37 g / cm³
Titik lebur
1340-1380 ℃
Nimonic 75 Paduan sifat mekanik minimum ing ruangan ruangan
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm (annealing)
(MPa)
Ngasilake kekuwatan 
Ne annealing
(MPa)
Elongasi 
Minangka%
Modulus elastis
(GPa)
Perawatan solusi
 750
 275  42  206

 

Standar lan Spesifikasi Nimonic 75

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung
BSHR 5, BS HR 504, DIN 17752, AECMA
PrEN2306, AECMA PrEN2307, AECMA
PrEN2402, ISO 9723-25
BS HR 203, DIN
17750, AECMA PrEN2293, AECMA
PrEN2302, AECMA PrEN2411, ISO 6208
BS HR 403, DIN 17751,
AECMA PrEN2294, ISO 6207

Nimonic 75 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Nimonic 75 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Nimonic 75 Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

inconel washer

Nimonic 75 mesin cuci & gasket

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Sheet & Plate

Nimonic 75 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Nimonic 75 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel x750 spring,inconel 718 spring

Nimonic 75 Spring

Musim semi kanthi Standar AMS5699 miturut gambar utawa spesifikasi klien

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Nimonic 75 strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Nimonic 75 fastener

Bahan-bahan Nimonic 75 ing bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Nimonic 75 ngapa?

• Las sing apik
• Proses sing apik
• Resistansi korosi sing apik
• Sipat mekanik sing apik
• Resistensi suhu dhuwur sing apik

Bidang aplikasi Nimonic 75 :

• Pengikat udara

•  Teknik turbin gas

•  Bagian struktural tungku industri

•  Piranti perawatan panas

•  Teknik nuklir


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita