FAQ

Hai, Sampeyan Ana Pitakon, Kita Wangsulan 

Yen sampeyan duwe pitakon, kene kanggo mbantu. Priksa pitakon sing asring ditakokake ing ngisor iki kanggo ndeleng manawa wong liya takon bab sing padha. Kita uga seneng ngrungokake saka sampeyan, mula nelpon + 86-0511-86826607 utawa ngrampungake formulir ing kaca kontak.  

Jinis informasi apa sing sampeyan butuhake saka kula kanggo menehi kuotasi sing akurat?

Luwih akeh informasi, luwih apik. Nanging, barang-barang ing ngisor iki bisa njamin kita menehi penawaran sing tepat wektu lan akurat: Gambar utawa dimensi rinci, paduan, jumlah, wektu utama utawa tanggal kapal sing dipengini, lan spesifikasi. Elinga yen spesifikasi kalebu syarat tes, sertifikasi, kemasan, lan kabutuhan khusus sampeyan. Pilih konsultasi karo Inside Sales Engineer yen ora ragu-ragu

Apa sarat pesenan minimal sampeyan?

Kita bakal nuduhake MOQ kanggo saben item ing lembar kutipan. Kita nampa conto lan supaya sidhang. Yen jumlah barang siji ora bisa tekan MOQ, regane kudu conto rega.

Apa spesifikasi standar sing cocog karo bahan sampeyan?

Bahan-bahan Sekonic Metals biasane disertifikasi kanggo spesifikasi ASTM, ASME, AMS, GE, lan Pratt & Whitney, uga liyane. Kanggo informasi tambahan babagan spesifikasi, hubungi Wakil Penjualan.

Apa sertifikasi sing sampeyan duwe?

Saben Material utawa produk, kita bakal menehi sertifikat tes Mill (En 10204.3.1 utawa EN10204 3.2 sing kasedhiya) Tes inspeksi pihak katelu uga bisa ditawakake yen dibutuhake!

Apa Jaminan kanggo produk kita?

Kita duwe seri peralatan inspeksi kanggo ngontrol saben langkah produksi produk, saka bahan baku nganti produk rampung (bar, baut, pipa, kawat, sheet, flange, spring) saben proses bisa diterusake karo departemen mutu. Yen sampeyan entuk produk sing ora padha sawise sampeyan nyoba, kita bakal ngganti utawa menehi ganti rugi kanggo sampeyan, biaya pengiriman ing pungkasan!

Operator barang sing digunakake dening Sekonic Metal?

Sekonic Metals duwe perjanjian karo sawetara operator barang sing diakoni nasional, forwarder sampeyan uga bisa ditampa!

Apa kemasan ekspor kasedhiya?

Sekoinc Metals bisa ngemas pesenan sampeyan kanggo kiriman ekspor kanthi biaya tambahan. Klik ing kene kanggo ndeleng kemasan standar, klik langsung Ngobrol , utawa hubungi Wakil Penjualan kanggo informasi lengkap.

Apa informasi sing cocog sing kudu dilebokake ing Pesenan Tuku (PO)?

Luwih akeh informasi, luwih apik. Nanging, barang-barang ing ngisor iki dianggep cocog: dimensi rinci, paduan, jumlah, wektu timbal utawa tanggal kapal sing dipengini, lan spesifikasi. Elinga yen spesifikasi kalebu syarat tes, sertifikasi, kemasan, lan kabutuhan khusus sampeyan. Pilih konsultasi karo Sales Engineer ing njero pitakon, utawa hubungi Sales Corporate ing 86-511-86826607

Apa wektu pimpinan (Waktu Pangiriman) sampeyan?

Sales Engineer sampeyan bakal nyritakake wektu pamimpin kanggo saben priksaan gumantung saka kerumitan produk lan beban kerja saiki. Kita bakal nindakake kabeh sing bisa kanggo memenuhi kabutuhan sampeyan.

Kepiye cara milih paduan sing paling cocog kanggo lingkungan?

Kanggo informasi lengkap babagan pilihan paduan, Priksa data Teknis Material, sampeyan uga bisa ngeklik Chat utawa ngirim email!

Apa Sampeyan Bisa Nggawe Produk Bentuk Khusus?

Kita bisa ngasilake produk standar lan khusus. Kita bisa nggawe miturut gambar lan conto sampeyan. Kirim gambar kanggo kita evaluasi!

Apa aku duwe jadwal kerja pesenan?
 Ya, kita bakal ngirim jadwal kerja pesenan sampeyan saben minggu. Kita bakal mriksa lan nyoba kabeh barang dagangan yen ana barang sing rusak lan ilang sadurunge dikirim. Gambar inspeksi rinci babagan pesanan bakal dikirim menyang konfirmasi sadurunge dikirim.
Apa sampeyan ngisi biaya pengiriman lan nangani?

Lokasi lan bobot pesanan sampeyan nemtokake tarif angkut.

Apa sing kudu daklakoni yen pitakonku ora kacathet ing kene?

Sampeyan duwe sawetara pilihan. Bebas hubungi langsung ing + 86-511-86826607 kanggo ngobrol karo Inside Sales Engineer. Yen sampeyan luwih seneng ngirim pitakon kanthi nggunakake formulir ing situs web, sampeyan bisa nindakake kanthi ngeklik ing kene. sampeyan uga bisa ngirim email info@sekoincmetals.com.