Nimonic 80A Bar Forging Ring Spring

Detail Produk

Jeneng Dagang Umum: Nimonic 80A, Nikel Alloy 80A, Alloy 80A, Nickel 80A,UNS N07080, W. Nr. 2,4952 & 2,4631

Nimonic 80A minangka superalloy karo Ni Cr minangka matriks lan aluminium lan titanium minangka matriks kanggo mbentuk penguatan dispersi tahap Y. Kajaba kanggo isi aluminium sing luwih dhuwur, Nimonic 80A padha karo GH4033. Suhu layanan 700-800 ℃, lan resistensi creep apik lan resistensi oksidasi 650-850 ℃.
Paduan kasebut nduweni kinerja kerja sing adhem lan panas sing apik. Umume nyedhiyakake bar sing digulung panas, bar sing digawe adhem, lembaran sing digulung panas, lembaran sing digulung adhem, strip lan bagian annular, lan liya-liyane, sing digunakake kanggo ngasilake pisau rotor mesin, nuntun bantalan baling-baling, baut, pelat kunci godhong lan bagean liyane.

Komposisi Bahan Kimia Nimonic 80A
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

B

C

Mbak

Si

S

Al

Ti

Co

P

Cu

Pb

Nimonic 80A

Min

Kaseimbangan

 18.0  -

 -  -  -  - 0,5 

1.8

-

-

-

-

Maks.

 21.0 1.5  0,008  0,1  1.0 0,8 0,015   1.8 2.7  2.0 0,02 0,2 0,002

 

 

Properti Fisik Nimonic 80A
Kapadhetan
8,2 g / cm³
Titik lebur
1320-1365 ℃
Nimonic 80A Paduan Properti Mekanikal
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
950 
 680  28  -

 

Standar lan Spesifikasi Nimonic 80A

Bar / Rod

Kabel

Strip / Koil

Lembar / Plate

Pipa / Tabung

Forging

Liyane

BS 3076 & HR 1;

ASTMB637; AECMA

PrEn2188 / 2189/2190/2396/2397

AIR 9165-37

BS HR 201

AECMA PrEn 219

 

BS HR 401

 

BS 3076 & HR 1;

ASTM B 637; AECMA

 PrEn 2188/2189/2190 / 2396/2397

AIR 9165-37

BS HR 601, DIN 17742, AFNOR NC 20TA

Nimonic 80 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

80 bar & batang Nimonic

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat 80A Nimonic

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring Nimonic 80A

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Fasterner & Other Fitting

Fasteners 80A Nimonic

Bahan Niomic 80A awujud Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & coil Nimonic 80A

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Nimonic 80A Foring Ring & Gasket

Kondisi alus lan kondhisi hard, demension minangka sarat klien

Nimonic 80A ngapa?

• Tahan karat sing apik, resistensi oksidasi
• Kekuwatan sing apik lan resistensi pecah creep

Bidang Aplikasi Nimonic 80A :

• Komponen turbin gas (agul-agul, dering, disk), baut,
• Fittings generator uap nuklir ndhukung sisipan lan inti nalika casting
• Katup knalpot mesin pembakaran internal


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita