Titanium Disc

Detail Produk

titanium disc

Titanium Disc biasane digunakake kanggo digawe mesin dadi titanium flange utawa Titanium tubesheet kanggo peralatan penukar panas.
Minangka perusahaan sing duwe pengalaman produksi luwih saka 20 taun, kita duwe proses proses forging lan manual operasi sing ketat, kalebu langkah-langkah pemanasan, wektu pemanasan lan wektu pengawetan panas. Mesin penempaan cepet 35MN lan 16MN njamin macem-macem penempoan kisaran suhu sing cocog. Lan teknologi penempaan bisa ngganti struktur fisik disk titanium. Ngapikake kualitas level disk titanium.

 

• Bahan Disc Tittanium: Titanium Murni, Kelas1, Kelas 2, Kelas 5, Kelas 5, Kelas7, Kelas9, Kelas11, Kelas12, Kelas 16, Kelas23 dll.

• Formulir: Ukuran Standar utawa saben gambar klien.

• Ukuran: OD: 150 ~ 1500mm, Kandel: 35 ~ 250mm, Disesuaikan 

• Standar: ASTM B265, ASTM B381 

• pengawasan:Tes komposisi kimia → Tes sifat fisik → Pemeriksaan makroskopis → Deteksi cacat ultrasonik → Pemeriksaan cacat tampilan

Titanium Disc
 Titanium Jeneng Umum Bahan

Gr1

UNS R50250

CP-Ti

Gr2

UNS R50400

CP-Ti

Gr4

UNS R50700

CP-Ti

Gr7

UNS R52400

Ti-0.20Pd

G9

UNS R56320

Ti-3AL-2.5V

G11

UNS R52250

Ti-0.15Pd

G12

UNS R53400 Ti-0.3Mo-0.8Ni

G16

UNS R52402 Ti-0,05Pd

G23

UNS R56407

Ti-6Al-4V ELI

   ♦ Titanium Disc Komposisi kimia ♦              

 

Sasmita

Komposisi kimia, persen bobot (%)

C

(≤)

O

(≤)

N

(≤)

H

(≤)

Fe

(≤)

Al

V

Pd

Ru

Ni

Mo

Unsur liyane

Maks. saben

Unsur liyane

Maks. gunggunge

Gr1

0,08

0,18

0,03

0,015

0,20

0,1

0,4

Gr2

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr4

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr5

0,08

0,20

0,05

0,015

0,40

5.5   6.75

3.5 4.5

0,1

0,4

Gr7

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,12 0,25

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr9

0,08

0,15

0,03

0,015

0,25

2,5 3.5

2.0 3.0

0,1

0,4

Gr11

0,08

0,18

0,03

0,15

0,2

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr12

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,6 0,9

0,2 0,4

0,1

0,4

Gr16

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,04 0,08

0,1

0,4

Gr23

0,08

0,13

0,03

0,125

0,25

5,5 6,5

3.5 4.5

0,1

0,1

    ♦  Disc Titanum  Properti Fisik ♦         

 

Sasmita

Sipat fisik

Kekuwatan sing kuat

Min

Ngasilake kekuwatan

Min (0,2%, nutup kerugian)

Elongation ing 4D

Min (%)

Pangurangan Area

Min (%)

ksi

MPa

ksi

MPa

Gr1

35

240

20

138

24

30

Gr2

50

345

40

275

20

30

Gr4

80

550

70

483

15

25

Gr5

130

895

120

828

10

25

Gr7

50

345

40

275

20

30

Gr9

90

620

70

483

15

25

Gr11

35

240

20

138

24

30

Gr12

70

483

50

345

18

25

Gr16

50

345

40

275

20

30

Gr23

120

828

110

759

10

15

Titanium-disc-5

                                              ♦    ♦ Fitur Bahan Paduan Titanium: ♦    ♦                                             

• Kelas 1: Titanium Murni, kekuatan sing kurang sithik lan kemuluran dhuwur.

• Kelas 2: Titanium murni sing paling akeh digunakake. Kombinasi kekuatan sing paling apik

• Kelas 3: Titanium kekuatan dhuwur, digunakake kanggo piring Matrix ing pertukaran panas cangkang lan tabung

• Kelas 5: Paduan titanium sing paling akeh diproduksi. Kekuwatan sing gedhe banget. tahan panas dhuwur.

• Kelas 7: resistensi korosi sing unggul kanggo nyuda lan ngoksidasi lingkungan.

• Kelas 9: Kekuwatan lan korosi sing dhuwur banget.

• Kelas 12: resistensi panas sing luwih apik tinimbang Titanium murni. Aplikasi kanggo Kelas 7 lan Kelas 11.

• Kelas 23: Titanium-6Aluminum-4Vanadium ELI (Extra Low Interstitial) Paduan kanggo aplikasi implan bedah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita