Pasar Utama

Sekoinc Metals dipercaya ewonan Klien ing luwih saka 30 negara kanggo ngerti panjaluk unik kanggo saben pasar sing dilayani. Produk sing diprodhuksi digunakake ing lingkungan suhu tinggi, dhuwur, lan karat dhuwur Ngapikake kualitas produk terus-terusan lan berkembang produk anyar kanggo memenuhi Aplikasi pasar sing beda-beda

 

Aeroangkasa

Sekonic Metals minangka pemasok paduan khusus China kanggo aplikasi Aerospace sing bisa dipercaya

Waca liyane

Generasi Daya

Paduan tahan panas lan korosi uga aplikasi baja utama stainless kanggo generasi Daya.

Waca liyane 

Industri Kimia

 Kita ngerti persyaratan kinerja sing diarepake saka paduan sing digunakake ing Industri Pengolahan Bahan Kimia

Waca liyane

Pangolahan Termal

20 taun kepungkur, Sekoinc Metals wis nyedhiyakake paduan suhu tinggi khusus kanggo industri proses termal.

Waca liyane

Minyak & Gas

 Umume produk sing digunakake kanggo minyak bumi, kayata inconel 718, Incoloy 925, Monel 400, gantungan Turbing

Waca liyane

Industri elektronik

Kita ngasilake invar 36, Kovar Alloy, paduan magetic alus dll aplikasi utama kanggo Industri Elektronik.

Waca liyane

Pengin Sinau Luwih utawa entuk kuotasi?