Babagan Kita

Tinjauan Umum Perusahaan

Akeh taun

Nyedhiyakake Solusi Paling Apik Kanggo Produk

Kita Nduwe Pengalaman Praktis Luwih Saka 25+ Taun ing Pabrik Bahan Paduan Khusus

Sekonic Metals Technology Co., Ltd.  Pabrik kualifikasi ISO 9001 khusus kanggo produksi Paduan Suhu Tinggi lan Paduan Anti-Korosi kayata Paduan Titanium, Paduan Precsion (Invar 36, Kovar 4J29, Paduan Magnetik Lembut) Coblat Alloys (Haynes 25, Alloy 188, Stadium Alloys) dll Wiwit taun 1996, sawise entuk sukses ing pasar China, kita wis melu bisnis ing saindenging jagad wiwit taun 2000.              

未标题-1

Kabeh produk digawe sesuai karo standar sing relevan lan diperiksa kanthi ketat sadurunge ngirim pabrik. Sesuai karo standar RoHS lan ISO9001: 2008, produk kami disedhiyakake ing bar, rod, kawat, piring, strip, sheet, pipa lan tabung, lan bentuk liyane sing digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata penerbangan & aerospace, metalurgi, mesin , elektronik, bahan kimia, energi, energi dhuwur, lsp. perusahaan kita bakal mesthi ngandelake semangat: "kualitas dhisik, pelanggan paling penting" lan dadi pangguna domestik lan luar negeri.

Acara Lokakarya

Vacum-Furnace-A

Tungku Vacumm

Ring-Forging-300x225

Ring Forging

ESR

Tungku Remelting Electoslag

Pipe-workshop-300x225

Lokakarya Pipa

Rolling-Mill

Pabrik Rolling Panas

Sheet-workshop

Lokakarya Lembar

Strip-Production-Line

Ngabagi Strip

Machine-Workshop

Tanduran Mesin

25 Taun

Pengalaman Manufaktur 

36 Ahli

Profesor wesi khusus

562 Staff

Wong sing Bakat Seneng

860+ Klien

 Pelanggan ing saindenging jagad

Misi Kita

China Ndhuwur 10 Pabrik Baja Khusus Ngasilake lan Suplai Paduan Berbasis Nikel, Paduan Berbasis Kobalt, Paduan Titanium lan Baja tahan karat Khusus liyane Ing Wangun Bar, Pipa, Kawat, Jalur, Piring, Dering, Flensa lan Pengikat liyane

Misi Kita

Nyedhiyakake solusi kanthi teknis lan nggawe nilai tambahan kanggo kepentingan bebarengan karo para pelanggan dadi produsen sing disenengi.

Misi Kita

Kita ngupaya supaya para pelanggan ngerti "Digawe ing China sing diproduksi dening Sekonic" tegese kualitas apik lan layanan sing apik saliyane rega sing apik. Kita ngirim pelanggan kanthi tingkat potensial ing bidang manufaktur lan layanan.

Sertifikat sing disetujoni

HTB1Eic7e.OWBKNjSZKzq6xfWFXao
HTB1.tNDnVkoBKNjSZFEq6zrEVXae
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita