Baja tahan karat 904 / 904L

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Paduan 904L, N08904, W.Nr 1.4539, N08904, Cr20Ni25Mo4.5Cu

904L minangka Steel Stainless Super Austenstic kanthi isi karbon sithik. Kelas kasebut ditrapake kanggo nggunakake kondisi korosif sing parah. Aplikasi kasebut wis kabukten pirang-pirang taun lan wiwitane dikembangake kanggo nolak korosi ing asam sulfat encer. Iki wis distandardisasi lan disetujoni kanggo panggunaan kapal tekanan ing sawetara negara. Sacara struktural, 904L kanthi austenitik lan ora peka karo fase ferit lan sigma presipitasi tinimbang biji austenitik konvensional kanthi isi molibdenum sing dhuwur. Karakteristik, amarga kombinasi isi kromium, nikel, molibdenum lan tembaga 904L sing cukup dhuwur resistensi tumrap korosi umum, utamane ing kahanan belerang lan fosforik.

Komposisi Bahan Kimia Paduan 904L
C Cr Ni Mo Si Mbak P S Cu N
0.02 19.0-23.0 23.0-28.0 4.0-5.0 ≤1.0 ≤2.0 0.045 0.035 1.0-2.0 ≤1.0
Padhet Fisik 904L
Kapadhetan
(G / cm3
Titik lebur
(℃)
Modulus elastis
(GPa)
Koefisien ekspansi termal
(10-6-1)
Konduktivitas termal
(W / m ℃)
Resistivitas listrik
(μΩm)
8.0 1300-1390 195 15.8 12 1.0
Properti Mekanik Paduan 904L
  Suhu
℃)
бb (N / mm2 б0.2 (N / mm2 5 (%) HRB
Suhu ruangan ≤490 ≤220 ≥35 ≤90

Standar lan Spesifikasi Paduan 904L

ASME SB-625, ASME SB-649, ASME SB-673, ASME SB-674, ASME SB-677

Paduan 904L Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Alloy 904L Bars & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat 904L Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring 904L

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus paduan 904L & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Alloy 904L strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Pengencang Paduan 904L

Bahan paduan 904L kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Paduan 904L?

Resistensi korosi pitting lan korosi alus

Resistensi dhuwur kanggo retakan korosi stres, intergranular, mesin lan ketahanan sing apik

Ing kabeh macem-macem jinis korosi paduan fosfat904L luwih unggul tinimbang baja tahan karat biasa.

Ing asam nitrat oksidasi sing kuat, dibandhingake karo paduan sing dhuwur tanpa bahan baja molibdenum, 904L nuduhake resistensi korosi sing luwih murah.

Paduan iki tahan korosi luwih apik tinimbang stainless steel konvensional.

Kurangi tingkat korosi saka jugangan lan kesenjangan kanggo kandungan nikel sing akeh, lan tahan resistansi korosi sing apik retak, ing lingkungan larutan klorida, konsentrasi larutan hidroksida lan sulfida hidrogen kaya.

Alloy 904L Aplikasi lapangan :

Peralatan minyak bumi lan petrokimia, kayata reaktor peralatan petrokimia, lsp.

Panyimpenan asam sulfat lan peralatan transportasi, kayata pertukaran panas, lsp.

Devicen desulfurisasi gas flue tanduran listrik, Bagian utama panggunaan: awak menara nyerep, asap, bagian internal, sistem semprotan, lsp

Scrubber asam organik lan kipas ing sistem pangolahan.

Tanduran perawatan banyu, penukar panas banyu, peralatan papermaking, asam sulfat, peralatan asam nitrat, asam,

Industri farmasi lan peralatan kimia liyane, kapal tekanan, peralatan panganan.

Farmasi: centrifuge, reaktor, lsp.

Tanduran panganan: pot kecap, anggur masak, uyah, peralatan lan klamben.

Kanggo ngencerake asam sulfat, baja medium korosif sing kuat 904 l cocog.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita