Stainless Steel Duplex 2205

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: 2205, UNS S32205, 00Cr22Ni5Mo3N,W.Nr 1.4462

 Dupleks waja tahan karat 2205 paduan minangka duplex waja tahan karat kasusun saka 22% kromium, 2,5% molibdenum lan 4,5% paduan nikel-nitrogen. Wis dhuwur kekuwatan , ketahanan pengaruh sing apik lan resistensi korosi stres sakabèhé lan lokal sing apik.Kekuwatan panenan saka 2205 stainless steel waja luwih saka kaping pindho sing biasa baja tahan karat austenitik . Fitur iki ngidini para desainer nyuda bobot nalika ngrancang produk, supaya campuran iki larang regane tinimbang 316 lan 317L. Paduan iki cocog banget kanggo kisaran suhu -50 ° F / + 600 ° F

Komposisi Bahan Kimia Duplex Stainless Steel 2205
komposisi kimia C Si Mbak P S Cr Ni Mo N
standar ≤0.03 ≤1.00 ≤2.00 ≤0.04 ≤0.03 21.0 ~ 24.0 4,5 ~ 6.5 2.5 ~ 3.5 0,08 ~ 0,2
umume 0,025 0,6 1.5 0,026 0,001 22.5 5.8 3.0 0,16
Properti Fisik Dupleks 2205
Kapadhetan
7,8 g / cm³
Titik lebur
2525- 2630 ° F
Properti Mekanik Dupleks 2205

Status paduan

Kekuwatan sing kuat
Rm N / mm²

Ngasilake kekuwatan

RP0.2 N / mm²

Elongasi
A5%

Brinell atose HB

Biasa

≥450

≥620

≥25

-

 

 

Standar lan Spesifikasi Stainless Steel Duplex 2205

ASME SA 182, ASME SA 240, ASME SA 479, ASME SA 789, ASME SA 789 Bagian IV Kode Kasus 2603

ASTM A 240, ASTM A 276, ASTM A 276 Kahanan A, ASTM A 276 Kahanan S, ASTM A 479, ASTM A 790
NACE MR0175 / ISO 15156

Produk Stainless Steel 2205 Kasedhiya Produk ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Baja & Rod 2205 Baja

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,  Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat Baja 2205

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar 2205 lembar & piring

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung seamless baja 2205 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip 2205 baja & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Pengencang Baja 2205

Bahan kasebut awujud Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Duplex Stainless Steel 2205 ?

1) Kekuwatan panen luwih saka kaping pindho saka baja tahan karat austenitik biasa, lan nduweni syarat sing dibutuhake kanggo mbentuk
Plastisitas sing cukup. Kekandelan tembok tangki panyimpenan utawa prau tekanan digawe saka stainless steel duplex 30-50% kurang saka austenite sing umume digunakake, sing nguntungake kanggo nyuda biaya.
2) Duwe tahan banget kanggo retakan korosi stres. Malah stainless steel dupleks kanthi isi paduan paling ngisor duwe resistensi korosi stres sing luwih dhuwur tinimbang stainless steel austenit, utamane ing lingkungan sing ngemot ion klorida. Korosi stres minangka masalah penting sing angel ditanggulangi kanggo stainless steel biasa austenit.
3) resistensi korosi saka 2205 stainless steel dupleks, sing paling umum digunakake ing akeh media, luwih apik tinimbang baja tahan karat austenitik 316L biasa, dene stainless steel super dupleks nduweni resistansi korosi sing dhuwur banget. Ing sawetara media, kayata asam asetat lan asam format, bisa uga ngganti baja tahan karat austenitik paduan dhuwur lan uga paduan tahan korosi.
4) Nduweni resistansi korosi lokal sing apik. Yen dibandhingake karo baja tahan karat austenit kanthi isi paduan sing padha, tahan korosi agresi lan tahan karat lemes luwih apik tinimbang baja tahan karat austenit.
5) Koefisien ekspansi linear luwih murah tinimbang baja tahan karat austenitik, sing cedhak karo baja karbon. Cocog kanggo digandhengake karo baja karbon lan duwe pinunjul teknik penting, kayata produksi piring utawa lapisan komposit.
6) Apa ing kahanan beban dinamis utawa statis, kapasitas penyerapan energi luwih dhuwur tinimbang baja tahan karat austenitik. Iki kanggo bagean struktural kanggo ngatasi kacilakan dadakan kayata tabrakan lan bledosan. Baja stainless duplex duwe kaluwihan sing jelas lan nduweni nilai aplikasi sing praktis.

Lapangan Aplikasi Duplex Stainless Steel 2205 :

Pembuluh tekanan, tank penyimpanan tekanan tinggi, pipa tekanan tinggi, penukar panas (industri pengolahan kimia).
• Pipa minyak lan gas, fittings exchanger panas.
 Sistem perawatan limbah.
• Klasifikasi industri pulp lan kertas, peralatan pemutih, sistem panyimpenan lan pangolahan.
• Poros rotary, press press, glathi, impeller, lan sapiturute ing lingkungan sing kuwat lan tahan korosi.
• Kothak kargo kapal utawa trek
• Piranti ngolah panganan

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita