Pipa Titanium lan Tabung

Detail Produk

Titanium-tube

• Bahan Pipa Tittanium lan TubeTitanium Murni (CP) lan foil paduan Titanium,Kelas1, Kelas 2, Kelas 5, Kelas 5, Kelas 7 lan Kelas 9

• Jinis: Tabung Mulus, Tabung Las, Tabung Koil, Tabung Penukar Panas, Tabung U-Bend, Tabung Kapiler

• Ukuran: OD: 3 ~ 1500mm, WT: 0.2 ~ 25mm: Panjang: ≤19000mm

• Kahanan:  Rolling, Las, Mesin

• Standar: ASTM B338, ASTM B337, ASTM B861, ASTM B862 lsp

PanyuwunanPenukar panas cangkang lan tabung, kondensor, penguap, pipa, Peralatan desalinasi banyu laut, Rak sepeda, tabung tekanan laut, tabung tekanan pengeboran minyak,

 Titanium Jeneng Umum Bahan

Gr1

UNS R50250

CP-Ti

Gr2

UNS R50400

CP-Ti

Gr4

UNS R50700

CP-Ti

Gr7

UNS R52400

Ti-0.20Pd

G9

UNS R56320

Ti-3AL-2.5V

G11

UNS R52250

Ti-0.15Pd

G12

UNS R53400 Ti-0.3Mo-0.8Ni

G16

UNS R52402 Ti-0,05Pd

G23

UNS R56407

Ti-6Al-4V ELI

Pipa Titanium lan Tabung: Tabung seamless titanium diproses kanthi rusak ingot titanium, diekstrusi menyang billet tabung titanium. Banjur ngasilake tabung titanium kanthi ukuran sing cocog karo seri pangolahan kayata pirang-pirang teknologi rolling, annealing, pickling, lan grinding.

Tabung gandheng Titanium yaiku kanthi milih kekandelan sing cocog kanggo lempeng titanium sing digulung adhem kanthi kualitas dhuwur, sawise proses rata, nglereni lan ngumbah, banjur nggulung piring titanium dadi tabung, dipasang kanthi kabeh alat las otomatis. Peralatan las canggih kita njamin kualitas las. Pungkasane mbantu ngasilake tabung titanium bermutu.

  ♦ Pipa Titanium Komposisi kimia ♦              

 

Sasmita

Komposisi kimia, persen bobot (%)

C

(≤)

O

(≤)

N

(≤)

H

(≤)

Fe

(≤)

Al

V

Pd

Ru

Ni

Mo

Unsur liyane

Maks. saben

Unsur liyane

Maks. gunggunge

Gr1

0,08

0,18

0,03

0,015

0,20

0,1

0,4

Gr2

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr4

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr5

0,08

0,20

0,05

0,015

0,40

5.5   6.75

3.5 4.5

0,1

0,4

Gr7

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,12 0,25

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr9

0,08

0,15

0,03

0,015

0,25

2,5 3.5

2.0 3.0

0,1

0,4

Gr11

0,08

0,18

0,03

0,15

0,2

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr12

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,6 0,9

0,2 0,4

0,1

0,4

Gr16

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,04 0,08

0,1

0,4

Gr23

0,08

0,13

0,03

0,125

0,25

5,5 6,5

3.5 4.5

0,1

0,1

   ♦ Pipa Alloy Titanum   Sipat fisik ♦         

 

Sasmita

Sipat fisik

Kekuwatan sing kuat

Min

Ngasilake kekuwatan Min (0,2%, nutup kerugian)

Elongation ing 4D

Min (%)

Pangurangan Area

Min (%)

ksi

MPa

ksi

MPa

Gr1

35

240

20

138

24

30

Gr2

50

345

40

275

20

30

Gr4

80

550

70

483

15

25

Gr5

130

895

120

828

10

25

Gr7

50

345

40

275

20

30

Gr9

90

620

70

483

15

25

Gr11

35

240

20

138

24

30

Gr12

70

483

50

345

18

25

Gr16

50

345

40

275

20

30

Gr23

120

828

110

759

10

15

Pipe-workshop

                                          ♦ ♦ ♦ Fitur Bahan Paduan Titanium: ♦ ♦ ♦                                            

• Kelas 1: Titanium Murni, kekuatan sing kurang sithik lan kemuluran dhuwur.

• Kelas 2: Titanium murni sing paling akeh digunakake. Kombinasi kekuatan sing paling apik

• Kelas 3: Titanium kekuatan dhuwur, digunakake kanggo piring Matrix ing pertukaran panas cangkang lan tabung

• Kelas 5: Paduan titanium sing paling akeh diproduksi. Kekuwatan sing gedhe banget. tahan panas dhuwur.

• Kelas 7: resistensi korosi sing unggul kanggo nyuda lan ngoksidasi lingkungan.

• Kelas 9: Kekuwatan lan korosi sing dhuwur banget.

• Kelas 12: resistensi panas sing luwih apik tinimbang Titanium murni. Aplikasi kanggo Kelas 7 lan Kelas 11.

• Kelas 23: Titanium-6Aluminum-4Vanadium ELI (Extra Low Interstitial) Paduan kanggo aplikasi implan bedah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita