Hastelloy C-276 UNS N010276 Bar / Sheet / Pipe / Flange

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: HC-276, UNS N10276, W.Nr. 2.4819, ATI C-276, Nicrofer 5716, hMoW-Alloy C-276, NAS NW276

Paduan Hastelloy C-276 minangka paduan nikel-kromium-molibdenum sing ngemot tungsten, sing dianggep minangka paduan tahan korosi serbaguna amarga kandungan karbon silikon sing sithik banget.
Umume tahan klorin udan, macem-macem "klorida" oksidasi, larutan uyah klorida, asam sulfat lan garam oksidasi. Iki nduweni ketahanan korosi sing apik ing asam hidroklorat suhu sedheng lan sedheng.

Komposisi Kimia Hastelloy C-276
C Cr Ni Fe Mo W V Co Si Mbak P S
0.01 14.5-16.5 imbangan 4.0-7.0 15.0-17.0 3.0-4.5 ≤0.35 ≤2.5 0.08 ≤1.0 ≤0.04 ≤0.03
Hastelloy C-276 Properties Fisik
Kapadhetan (g / cm3) Titik lebur (℃)  Konduktivitas termal
(W / (m • K)
Koefisien ekspansi termal
10-6K-1(20-100 ℃)
Modulus elastis (GPa) Atose 
(HRC)
Suhu operasi
(° C)
8,89 1323-1371 11.1 11.2  205.5 90  -200 ~ + 400
Hastelloy C-276 Properti Mekanikal Paduan
Kahanan Kekuwatan sing kuat
MPa
Ngasilake kekuwatan
MPa
Elongasi
 %
bar 759 363 62
papan 740 346 67
lembaran 796 376 60
pipa 726 313 70

 

 

Standar lan Spesifikasi Hastelloy C-276

 

Bar / Rod Pangapurane Lembar / Plate Pipa / Tabung
ASTM B574,ASME SB574  ASTM B564,ASME SB564  ASTM B575ASME SB575 ASTM B662 / ASME SB662
ASTM B619 / ASME SB619
ASTM B626 / ASME SB 626

Produk Hastelloy C-276 Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Hastelloy C-276 Bars & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Hastelloy C-276 Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Hastelloy C-276 Flange

Ukuran standar lan gambar khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi precison

Sheet & Plate

Hastelloy C-276 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Hastelloy C-276 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Hastelloy C-276

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Fastener Hastelloy C-276

Paduan 718 bahan kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Hastelloy C-276?

1. Ketahanan karat sing apik banget kanggo mayoritas media korosif ing kahanan oksidasi lan pangurangan.
2. resistensi banget kanggo korosi, korosi crevice lan kinerja retak korosi stres. Paduan C276 cocok kanggo macem-macem industri proses kimia sing ngemot oksidasi lan nyuda media. Molibdenum dhuwur, isi kromium ing paduan nuduhake resistensi erosi ion klorida, lan elemen tungsten uga luwih apik resistensi korosi.C276 mung minangka salah siji saka sawetara bahan sing bisa nuduhake resistensi korosi larutan klorin, hypochlorite lan klorida dioksida, lan nuduhake resistensi korosi sing signifikan tumrap larutan klorida konsentrasi dhuwur (kayata klorida klorida lan klorida tembaga).

Bidang aplikasi Hastelloy C-276 :

Digunakake akeh ing bidang kimia lan petrokimia, kayata aplikasi ing komponen organik sing ngemot klorida lan sistem katalitik, utamane cocog kanggo suhu dhuwur, asam anorganik lan asam organik (kayata asam format lan asam asetat) sing dicampur karo kotoran, lingkungan korosi banyu segara . 
Digunakake kanggo nyedhiyakake kanthi peralatan utawa bagean utama ing ngisor iki:
1. Industri pulp lan kertas, kayata wadhah masak lan pemutih.
2. Menara cuci sistem FGD, pemanas, kipas uap maneh.
3. Pengoperasian peralatan lan komponen ing lingkungan gas asam.
4. Reaktor asam asetat lan asam; 5. Kondensor asam sulfat.
6. Methylene diphenyl isocyanate (MDI).
7. Ora produksi lan pangolahan asam fosforik murni.

                        


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita