Warta

  • Heat Treatment For Nickel Alloys

    Perawatan Panas Kanggo Paduan Nikel

    Proses Perawatan Panas Paduan Nikel umume nyakup telung proses pemanasan, pengawetan, lan pendinginan, lan kadhang kala mung ana rong proses pemanasan lan pendinginan. Proses kasebut sambung lan ora terganggu. Heating Heating minangka salah sawijining ...
    Waca liyane
  • Normal Nickel Alloys Density

    Kapadhetan Paduan Nikel Normal

    Kapadhetan Jeneng Bahan (g / m3) Invar 36 (4J36) 8.1 GH2132 / 660A 7.99 GH131 8.33 GH136 8.03 GH696 7.93 GH3030 / XH78T 8.4 GH3128 8.81 GH3044 8.89 GH3039 8.3 GH4049 8.44 Hastelloy X (GH536) 8.28 .
    Waca liyane
  • Nickel Industry

    Industri Nikel

    Kutipan saka Laporan Mingguan Rantai Industri Nikel SMM: Bubar acara pemilihan AS sing mengaruhi dhasar pasar, amarga pengaruh rega berjangka logam stainless steel mudhun, rega wesi babi nikel angel dicapai, lan saiki duwe risiko luwih lemah, industri industri sing lemah ...
    Waca liyane
  • Production Process

    Proses Produksi

    Sekonic Metals Group duwe serangkaian peralatan produksi sing diimpor saka Amerika lan Jerman, tungku Induksi 2 tonVacuum tungku, tungku pemurni elektroslag 5 ton, tungku anil berlapis sing canggih lingkungan lan tungku anil perlindungan gas, mesin rolling adhem presisi, br ...
    Waca liyane
  • New Website Online

    Situs Web Anyar Online

    Ngrameke Sekonic Metal Group Situs Web Anyar online Thanks kanggo upaya kabeh karyawan lan pabrik mitra, lan cocog karo klien lawas lan anyar terus ndhukung lan dipercaya, perfromansi penjualan ekspor tahunan perusahaan taun iki Ngemu USD12.000.000,00, sanajan ing ...
    Waca liyane