Hubungi Kita

-Kelompok Logam Elektronik- Pemasok Proudcts Baja Khusus Sampeyan

Alamat

Dalan Feima Kulon, Kota Liujiagang, Kota Taicang, Provinsi Jiangsu, China 

 

Telpon

Telpon / whatsapp: 0086-15921454807

Sales: 0086-511-86826607

Dhukungan: 0056-511-86826608

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita