Kawat Titanium

Detail Produk

Titanium wire

Kawat Titanium  Kawat titanium biasane digunakake kanggo las, pigura, implan bedah, dekorasi, peralatan gantung elektroplating. Digunakake ing produksi bubuk titanium bola.

Kawat nggunakake batang titanium utawa lempeng Titanium kanggo cetakan kanggo proses, amarga efek narik, batang titanium cacat ing suhu dhuwur nalika liwat bolongan cetakan. Bagean salib dikurangi, lan dawa tambah. Peregangan ing kahanan sing panas mbantu ngilangi stres internal lan nambah plastisitas kabel titanium. Ngapikake tliti kawat titanium kanthi efektif, lan finish permukaan, sing bisa nggayuh kinerja komprehensif sing luwih apik.

• Bahan Kawat Tittanium: Kelas1, Kelas 2, Kelas 5, Kelas 5, Kelas7, Kelas9, Kelas11, Kelas12, Kelas 16, Kelas23 dll.

• Formulir Kawat: Spol ing Koil, Potong dawa / Lurus

• Diameter: 0,05mm-8,0mm

• Kahanan: Solusi Analitis, Hot Rolling, Peregangan

• lumahing: Pickling putih, polesan padhang, dicuci asam, oksida ireng

• Standar: ASTM B863, AWS A5.16, ASTM F67, ASTM F136 lsp

Titanium-wire-workshop
 Titanium Jeneng Umum Bahan

Gr1

UNS R50250

CP-Ti

Gr2

UNS R50400

CP-Ti

Gr4

UNS R50700

CP-Ti

Gr7

UNS R52400

Ti-0.20Pd

G9

UNS R56320

Ti-3AL-2.5V

G11

UNS R52250

Ti-0.15Pd

G12

UNS R53400 Ti-0.3Mo-0.8Ni

G16

UNS R52402 Ti-0,05Pd

G23

UNS R56407

Ti-6Al-4V ELI

    ♦ Komposisi Bahan Kimia Kawat Titanium ♦              

 

Sasmita

Komposisi kimia, persen bobot (%)

C

(≤)

O

(≤)

N

(≤)

H

(≤)

Fe

(≤)

Al

V

Pd

Ru

Ni

Mo

Unsur liyane

Maks. saben

Unsur liyane

Maks. gunggunge

Gr1

0,08

0,18

0,03

0,015

0,20

0,1

0,4

Gr2

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr4

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr5

0,08

0,20

0,05

0,015

0,40

5.5-   6.75

3.5 4.5

0,1

0,4

Gr7

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,12 0,25

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr9

0,08

0,15

0,03

0,015

0,25

2,5 3.5

2.0 3.0

0,1

0,4

Gr11

0,08

0,18

0,03

0,15

0,2

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr12

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,6 0,9

0,2 0,4

0,1

0,4

Gr16

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,04 0,08

0,1

0,4

Gr23

0,08

0,13

0,03

0,125

0,25

5,5 6,5

3.5 4.5

0,1

0,1

    ♦  Kawat Alloy Titanum   Properti Fisik ♦         

 

Sasmita

Sipat fisik

Kekuwatan sing kuat

Min

Ngasilake kekuwatan

Min (0,2%, nutup kerugian)

Elongation ing 4D

Min (%)

Pangurangan Area

Min (%)

ksi

MPa

ksi

MPa

Gr1

35

240

20

138

24

30

Gr2

50

345

40

275

20

30

Gr4

80

550

70

483

15

25

Gr5

130

895

120

828

10

25

Gr7

50

345

40

275

20

30

Gr9

90

620

70

483

15

25

Gr11

35

240

20

138

24

30

Gr12

70

483

50

345

18

25

Gr16

50

345

40

275

20

30

Gr23

120

828

110

759

10

15

titanium-wire-2

         ♦  ♦  ♦ Fitur Bahan Paduan Titanium: ♦  ♦  ♦                                                      

• Kelas 1: Titanium Murni, kekuatan sing kurang sithik lan kemuluran dhuwur.

• Kelas 2: Titanium murni sing paling akeh digunakake. Kombinasi kekuatan sing paling apik

• Kelas 3: Titanium kekuatan dhuwur, digunakake kanggo piring Matrix ing pertukaran panas cangkang lan tabung

• Kelas 5: Paduan titanium sing paling akeh diproduksi. Kekuwatan sing gedhe banget. tahan panas dhuwur.

• Kelas 9: Kekuwatan lan korosi sing dhuwur banget.

• Kelas 12: resistensi panas sing luwih apik tinimbang Titanium murni. Aplikasi kanggo Kelas 7 lan Kelas 11.

• Kelas 23: Titanium-6Aluminum-4Vanadium kanggo aplikasi implan bedah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita