Paduan Kobalt UmCO50 Bar / Piring / Dering / PIPE

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: UMCo-50, Cobalt 50, CoCr28, W.Nr 2.4778

UMCo50 minangka paduan adhedhasar kobalt sing bisa nahan macem-macem jinis nyandhang, korosi lan oksidasi suhu dhuwur. Iki nggunakake kobalt minangka komponen utama lan ngemot jumlah nikel, kromium, tungsten, lan molibdenum, niobium, tantalum, elemen campuran kayata titanium, lanthanum, lan sok uga ngemot paduan wesi. Iku cocog banget kanggo aplikasi sing mbutuhake ora mung resistensi oksidasi, nanging uga kekuatan suhu dhuwur tartamtu, nanging uga tahan korosi termal, resistensi kejut termal lan resistensi nyandhang. Ing swasana oksidasi sing ngemot belerang, nduweni ketahanan korosi termal sing apik banget kanggo bahan bakar minyak utawa media produk pembakaran bahan bakar liyane, lan akeh digunakake ing nozel nozel kimia batubara. 

Komposisi Bahan Kimia UmCo50

C

Cr

Si

Mbak

P

S

Fe

Co

0,05 0,12

27.0 29.0

0,5 1.0

0,5 1.0

0.02

0.02

Bal

48.0 52.0

UmCo50 Properties Fisik

Kapadhetan
(g / cm3)

Titik lebur ℃

8.05

1380-1395

UMCo50 Kasedhiya Produk ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

UMCo50 Bars & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan bagean liyane

welding wire and spring wire

Kawat UMCo50

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring UMCo50

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung seamless UMCo50 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Umco50-slide-block

Blok & Geser Geser UMCo50

Blok Geser Co50 kanggo tungku langkah, bisa ngasilake gambar klien

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Gasket / Dering UMCo50

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Napa UMCo50?

Anti karat ing asam sulfat encer lan asam nitrat sing nggodhok, korosi cepet ing asam hidroklorat.

Tahan resistensi oksidasi luwih kuat saka 25Cr-20Ni ing udhara nganti 1200 ° C.

Nalika lenga sing ngemot belerang digunakake minangka bahan bakar, bisa tahan karat sing dhuwur ing lingkungan oksida belerang.

Anti karat tembaga lebur, nanging korosi cepet saka aluminium cair.

Bidang aplikasi UMCo50 :

• Peralatan tungku petrokimia residu vaporisasi tungku penempaan nozel
• Suhu dhuwur lan katup tekanan dhuwur
• Katup knalpot mesin pembakaran internal
• Sealing lumahing
• cetakan suhu dhuwur
• Blade turbin uap
• Sealing permukaan, bagean tungku Ngenteni, piring pandhuan rantai, las semprotan plasma


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita