Kawat MP35N

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: MP35N (UNS R30035)

 MP35N yaiku paduan nolybial lan molibdenum kromium nikel lan magnetik. Kekuwatan tarik dhuwur, nganti 300ksi [2068MPa]) kateguhan daktilitas sing apik lan resistansi korosi Resistensi banget tumrap vulkanisasi, oksidasi suhu dhuwur lan kinerja panutupan hidrogen. Kinerja unik yaiku liwat pengerasan kerja, transformasi fase lan perawatan penuaan. Yen digunakake ing kahanan hardening kerja, suhu operasi yaiku -200315°C, lan suhu maksimum sing disaranake 750 derajat Fahrenheit (399 derajat c)

Komposisi Bahan Kimia MP35N

C

Mbak

P

S

Si

Cr

Ni

Mo

Co

Ti

B

Te

0,03

0,15

0,015

0,010

0,15

19.0 21.0

33.0 37.0

9.0 10.50

≧ 35.0

1.0

0,01

1.0

Properti Fisik MP35N
Kapadhetan
(G / cm3
Titik lebur
° C)
Koefisien ekspansi
(M / (m · ° C) (21-93 ° C))
8.43 1440 12,8 × 10E-6
Properti Mekanikal Khas MP35N

 

Kahanan b
MPa
σ0.2
MPa
φ
Ψ
Atose
HRC
Solusi padhet
+ Kadhemen makarya
1758 1551 12 50 45
Solusi padhet
+ Kadhemen makarya
+ Sepuh
1792 1585 8 35 38min

Standar lan Spesifikasi MP35N

AMS5758 、 AMS5844 、 AMS5845 、 ANSI / ASTM F56

Produk MP35N Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Batang & Batang MP35N

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat MP35N

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring MP35N

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tube & Pipa MP35N

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil MP35N

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Inconel 718 Fasteners

Materi MP35N kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa MP35N?

• Resistensi Vulcanisasi, oksidasi suhu tinggi, asap, kabut uyah lan asam mineral paling akeh. 

• Tahanan sing apik kanggo retakan korosi stres ing lingkungan sing keras lan kekuatan sing dhuwur.

• Resistensi dhuwur kanggo korosi lokal, kayata korosi pitting lan korosi celah.

Lapangan Aplikasi MP35N :

Paduan MP35N bisa digunakake kanggo perawatan medis, banyu segara, Sumur minyak lan gas, kimia lan pengikat, musim semi, 
Komponen magnetik lan bagean peralatan ing lingkungan pangolahan panganan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita