E-Ni99

Detail Produk

Jeneng Dagang Umum: AWS A5.15 ENi-Ci 

Elektroda besi cor grafit dilapis kabeh posisi sedheng. Setoran logam las paduan Nikel lan Besi, sing mulur lan bisa dipasang ing mesin, gabung karo macem-macem jinis besi cor kalebu besi cor nodular.

Komposisi Bahan Kimia E-Ni99
Bahan kimia C Mbak Si S Ni Fe Liyane

%

≤2.00 ≤1.80 ≤2.50 0.030 45 ~ 60 - ≤1.00
Las saiki kanggo referensi: (AC, DC +) elektroda las wesi
DIAMETER (mm) φ3.2 φ4.0 φ5.0
WELD Saiki (A) 50 ~ 100 70 ~ 120 110 ~ 180

Napa E-Ni99?

1) inti nikel murni

2) kuwat nyuda daya

3) elektroda jinis grafit

4) las: ora ana preheating, resistensi retak sing apik lan mesin 5) sing cocog kanggo AC lan DC

6) relatif larang

7) digunakake kanggo las wesi las lancip lan pangopènan permukaan sing gandheng kayata endhas silinder, pangkalan mesin, girboks lan bagian besi cor 

 Bidang Aplikasi E-Ni99 :

Cocog kanggo sambungan logam non-ferrous lan ferrous, casting berat mbutuhake mesin, ndandani casting sing rusak, tutup mesin, omah pompa, cetakan ingot


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita