Paduan Berbasis Kobalt

Paduan kobalt adhedhasar logam minangka logam kanthi kobalt 15% lan logam liyane kayata nikel, krom, lan tungsten, dll. sing nyedhiyakake materi iki kanthi resistensi gedhe kanggo abrasi ing suhu dhuwur . Amarga larang regane wesi kasebut, digunakake nalika kondhisi parah lan butuh kekuwatan lan kekerasan suhu sing dhuwur, minangka bahan keras sing tahan tahan karat lan karat, utamane ing suhu dhuwur. Umume digunakake minangka komponen ing paduan, amarga tahan korosi uga kanggo sifat magnetik. Iki digunakake kanthi akeh ing minyak & gas, mesin, pemotongan kayu, otomotif, industri pamrosesan kertas lan panganan lsp

Kobalt padha karo nikel saka sudut pandang metalurgi, uga paduan adhedhasar nikel, digunakake ing lingkungan sing nantang kalebu suhu lan asam sing dhuwur.

cobalt Contain

Produk Sekonic Logam utama lan Pasokan Sawise Paduan Kobalt.

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?