Dering Incoloy 825 UNS N08825 Sheet / Bar / Foring

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Incoloy 825, Alloy 825, Nickel 825, UNS NO8825, WN r.2.4858, NiFe30Cr21Mo3

Konten nikel sing dhuwur menehi resistensi retak korosi stres sing efektif.
Tahanan korosi apik ing macem-macem media, kayata sulfurik, fosforik, asam nitrat lan organik, logam alkali kayata natrium hidroksida, kalium hidroksida lan larutan asam hidroklorat.
Kinerja Incoloy 825 sing luwih dhuwur ditampilake ing pelarut pembakaran nuklir kanthi macem-macem media korosif, kayata asam sulfat, asam nitrat lan natrium hidroksida, kabeh diproses ing peralatan sing padha.

Komposisi Bahan Kimia Incoloy 825
Paduan

%

Ni

Cr

Mo

Fe

C

Mbak

Si

S

Cu

Al

Ti

P

825

Min

38.0

19.5

2.5 22.0 - - - - 1.5

0,6

-

Maks.

46.0

23.5

3.5 - 0,05 1.0 0,5 0,03 3.0 0,2

1.2

0,03
Incoloy 825 Properties Fisik
Kapadhetan
8,74 g / cm³
Titik lebur
1370-1400 ℃
Incoloy 825 Properti Mekanik
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
550
220
30
≤200

 

Standar lan Spesifikasi Incoloy 825

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung Pangapurane
ASTM B425 / ASME SB425. ASTM B564 / ASME SB564, ISO 9723/9724/9725. DIN17752 / 17753/17754  ASTM B425 / ASME SB425. ASTM B564 / ASME SB564, ISO 9723/9724/9725. DIN17752 / 17753/17754                    ASTM B424 / B409 / B906 / ASME SB424 / SB409 / SB906 ASTM B163 / ASME SB163, ASTM B407 / B829 / ASME SB407 / SB829, ASTM B514 / B775 / ASMESB514 / SB775, ASTM B515 / B751            ASTM B425 / ASME SB425. ASTM B564 / ASME SB564, ISO 9723/9724/9725. DIN17752 / 17753/17754 / ASME SB366 (Fittings)

Incoloy 825 Kasedhiya Produk ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Incoloy 825 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Incoloy 825 Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Incoloy 825 Flange

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi presisi

Sheet & Plate

Incoloy 825 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Incoloy 825 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Incoloy 825 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Incoloy 825 Forging Ring

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Napa Incoloy 825?

 Paduan 825 minangka jinis paduan rekayasa umum, sing nduweni ketahanan korosi asam lan alkali ing lingkungan oksidasi lan pangurangan lan resistensi efektif kanggo retakan korosi stres amarga komposisi nikel sing dhuwur. Ing macem-macem media, resistansi korosi apik banget kayata sulfur asam, asam fosfat, asam nitrat lan asam organik, kanggo alkali, kayata natrium hvdroxide, kalium hvdroxide lan larutan asam hvdrochloric. Kinerja komprehensif 825 paduan sing luwih dhuwur ditampilake ing pembubar pembakar nuklir saka macem-macem medium korosi, kayata asam sulfat, asam nitrat lan sodium hvdroxide kabeh ditangani ing peralatan sing padha.

• Resistensi apik kanggo gawe korosi stres.
• Resistensi korosi pitting lan celah apik
• Resistensi apik kanggo oksidasi lan asam non oksidasi.
• Sifat mekanik sing apik ing suhu ruangan utawa nganti550
• Sertifikasi kapal tekanan manufaktur 450 ℃

Bidang aplikasi Incoloy 825:

Komponen kayata koil pemanas, tank, peti, kranjang lan rantai ing tanduran pickling asam sulfat

Penukar panas kanthi adhem banyu, sistem pipa produk lepas pantai; tabung lan komponen ing layanan gas asam

Penukar panas, penguap, scrubber, pipa celup dll. Ing produksi asam fosforik

Penukar panas sing adhem kanthi adhem ing kilang minyak bumi

Ngolah panganan

Tanduran kimia


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita