Lembar lan Plat Titanium

Detail Produk

titanium sheet

• Bahan Lembar Tittanium: Gr1, Gr2, Gr4, Gr5, Gr7, Gr9, Gr11, Gr12, Gr16, Gr23

• Wangun: Lembar Tempa, Lembar Gulung Kadhemen, Lembar Gulung Panas

• Ukuran: Kandel: 0.3 ~ 5mm, Jembar: 400 ~ 3000mm, Panjang: ≤6000mm

• Kahanan: Forging Panas & Hot Rolling, Cold Rolled, SolutionAnnealed

• Standar: ASTM B265, AMS 4911, AMS 4902, ASTM F67, ASTM F136 lsp

 

 

 Titanium Jeneng Umum Bahan

Gr1

UNS R50250

CP-Ti

Gr2

UNS R50400

CP-Ti

Gr4

UNS R50700

CP-Ti

Gr7

UNS R52400

Ti-0.20Pd

G9

UNS R56320

Ti-3AL-2.5V

G11

UNS R52250

Ti-0.15Pd

G12

UNS R53400 Ti-0.3Mo-0.8Ni

G16

UNS R52402 Ti-0,05Pd

G23

UNS R56407

Ti-6Al-4V ELI

Lembar Titanium lan Plat Titanium: Utamane nyedhiyakake sheet titanium murni kelas Gr1, Gr2, Gr4; Kanggo lembaran paduan titanium, umume nyedhiyakake Gr5, Gr7, Gr9, Gr11, Gr12, Gr16, Gr23 lan bahan liyane, diprodhuksi adhedhasar lempeng titanium kanthi rodho adhem liyane; proses produksi sheet titanium luwih rumit. Kontrol deformasi luwih ketat ing proses muter. Sing bisa dipotong kanthi ukuran beda-beda miturut kabutuhane pelanggan, bisa nyuda wektu pangiriman.

  ♦ Titanium Sheet Chemical chemicals ♦              

 

Sasmita

Komposisi kimia, persen bobot (%)

C

(≤)

O

(≤)

N

(≤)

H

(≤)

Fe

(≤)

Al

V

Pd

Ru

Ni

Mo

Unsur liyane

Maks. saben

Unsur liyane

Maks. gunggunge

Gr1

0,08

0,18

0,03

0,015

0,20

0,1

0,4

Gr2

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr4

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr5

0,08

0,20

0,05

0,015

0,40

5.5   6.75

3.5 4.5

0,1

0,4

Gr7

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,12 0,25

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr9

0,08

0,15

0,03

0,015

0,25

2,5 3.5

2.0 3.0

0,1

0,4

Gr11

0,08

0,18

0,03

0,15

0,2

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr12

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,6 0,9

0,2 0,4

0,1

0,4

Gr16

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,04 0,08

0,1

0,4

Gr23

0,08

0,13

0,03

0,125

0,25

5,5 6,5

3.5 4.5

0,1

0,1

   ♦ Lembar Paduan Titanum   Sipat fisik ♦         

 

Sasmita

Sipat fisik

Kekuwatan sing kuat

Min

Ngasilake kekuwatan Min (0,2%, nutup kerugian)

Elongation ing 4D

Min (%)

Pangurangan Area

Min (%)

Tes Bend (Radius Mandrel)

ksi

MPa

ksi

MPa

< 1.8mm

Ing kenthel

 1.8-4.8mm Ing kekandelan

Gr1

35

240

20

138

24

30

 1,5T  2.0T

Gr2

50

345

40

275

20

30

 2.0T  2.5T

Gr4

80

550

70

483

15

25

 2.5T  3.0T

Gr5

130

895

120

828

10

25

 4,5T  5.0T

Gr7

50

345

40

275

20

30

 2.0T  2.5T

Gr9

90

620

70

483

15

25

 2.5T  3.0T

Gr11

35

240

20

138

24

30

 1,5T  2.0T

Gr12

70

483

50

345

18

25

 2.0T  2.5T

Gr16

50

345

40

275

20

30

 2.0T  2.5T

Gr23

120

828

110

759

10

15

 4,5T  5.0T

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita