Bahan Las

Kawat Las & Rod

Gawe & Pasang Welding paduan Nikel, kabel las paduan kobalt lan Rod

Waca liyane

Elektroda Las

Elektroda las paduan nikel, paduan kobalt lan electorde stainless steel kasedhiya.

Waca liyane

Bubuk Solder

Paduan Suhu Tinggi Kanthi bubuk serises adhedhasar Ni lan Stadium kasedhiya ing perusahaan kami

Waca liyane
wire 431

   ERNiCrMo-3 (N06625)   

Digunakake kanggo pengelasan paduan nikel, baja karbon, baja tahan karat lan baja paduan sithik, umume digunakake kanggo las 625, 601, 802 paduan lan paduan nikel 9%

   ERNiFeCr-1   

 Digunakake kanggo ngelas paduan tembaga nikel-besi-kromium-molibdenum-tembaga (ASTM B 423 duwe nomer UNS N08825) kanthi nggunakake proses GTAW lan GMAW

   ENiCrMo-4 (NO10276)   

• Digunakake kanggo ngelas paduan nikel-kromium-molibdenum C276 dhewe, utawa ngelas paduan nikel-kromium-molibdenum lan baja lan sing paling paduan adhedhasar nikel liyane

»Kawat Las Paduan Nikel & Elektroda«

Elektroda campuran nikel lan nikel bisa dipérang dadi limang kategori, yaiku Ni murni industri, Ni-Cu, Ni-Cr-Fe, Ni-Mo lan Ni-Cr-Mo. Saben kategori bisa dipérang dadi siji utawa luwih jinis elektroda. Jinis elektroda iki biasane digunakake kanggo las campuran utawa paduan nikel tinggi, lan kadang uga digunakake kanggo welding utawa permukaan logam sing ora padha.

   ERNiFeCr-2 (N07718)  

• Digunakake kanggo waja las 718, 706 lan X-750 Utamane digunakake kanggo ngelas komponen pesawat sing dhuwur lan komponen roket cair sing gegandhengan karo suhu cryogenik.

   ERNiCr-3 (N06600)  

 Digunakake kanggo ngelas waja nikel-kromium-wesi kanthi Standar ASTM B163, ASTMB 166, ASTM B167 lan ASTM B168 kayata paduan 600, 601 lan 800 uga pengelasan waja sing beda-beda ing antarane stainless steel lan baja karbon ERNiCrFe-7

   ERNiCu-7 (N04400)   

 Digunakake kanggo ngelas paduan tembaga nikel (ASTM B 127, B 163, B 164, lan B 165 sing duwe nomer UNS N04400) kanthi nggunakake proses GTAW, GMAW, SAW, lan PAW. Kawat las ngemot titanium cekap kanggo ngontrol porositas kanthi proses las kasebut.

Metode Sekonic Logam utama lan Pasokan Bahan Las Sawise Dipasang

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Baut & Kacang

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Foil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs Suhu Tinggi

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa Paduan Khusus

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Pengin Sinau Luwih utawa entuk kuotasi?