Monel K500 Bar / Wire / sheet / Ring

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Monel K500, Nikel Alloy K500, Alloy K500, Nickel K500,UNS N05500, W.Nr. 2.4375

 Monel K500 minangka paduan nikel-tembaga sing bisa dikencengi kanthi kombinasi karakteristik ketahanan korosi Monel 400 kanthi kauntungan sing luwih kuat lan atose. Properti, kekuatan lan kekerasan sing digedhekake iki dipikolehi kanthi nambahake aluminium lan titanium ing basis tembaga nikel lan kanthi proses termal sing digunakake kanggo efek udan, biasane diarani pengerasan utawa penuaan. Nalika ing kahanan sing atos tuwa, Monel K-500 duwe kecenderungan retak korosi stres ing sawetara lingkungan tinimbang Monel 400. Paduan K-500 udakara telung kali kekuwatan panen lan gandha kekuatan tarik yen dibandhingake karo paduan 400. Ditambah maneh, bisa luwih kuwat maneh nalika adhem sadurunge atos presipitasi. Kekuwatan paduan baja nikel iki dijaga nganti 1200 ° F nanging tetep mulur lan mudhun nganti suhu 400 ° F. Kisaran leleh 2400-2460 ° F.

Komposisi Bahan Kimia Monel K500
Paduan

%

Ni

Cu

Fe

C

Mbak

Si

S

Al

Ti

Monel K500

Min

63.0 

imbangan

 -  -  -  -  -

2.3 

0,35

Maks.

70.0

 2.0

 0,25  1.5  0,5  0,01  3.15

0,85

Properti Fisik Monel K500
Kapadhetan
8.44 g / cm³
Titik lebur
1288-1343 ℃
Properti Mekanikal Khas Monel K500
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
960
690
20
-

 

Monel K500 Standar lan Spesifikasi

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung
ASTM B865, ASME SB865, AME4675,AME4676 AME4730,AME4731 ASTM B127, ASME SB127, AME4544 ASTM B127, ASME SB127, AME4544  rapi tabung tabung gandheng
ASTM B163 / ASME SB163ASTM B165 / ASME SB165AME 4574 ASTM B725 / ASME SB725

Monel K500 Kasedhiya Produk ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Monel K500 Bars & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat Monel K500

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

inconel washer

Mesin cuci & gasket Monel K500

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Sheet & Plate

Monel K500 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Monel K500 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Fasterner & Other Fitting

Pengencang Monel K500

Bahan Monel K500 kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Monel K500

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Oil Tubing Hanger

Monel K500 Tubing Hanger

Bisa diproduksi miturut gambar klien utawa smaples kanthi toleransi presisi.

Ngopo Monel K500?

Resistensi korosi ing lingkungan laut lan kimia sing akeh. Saka banyu murni nganti asam mineral non-oksidasi, uyah lan alkali.
Resistensi banyu laut kanthi kecepatan dhuwur banget
Tahan lingkungan gas asam
Sifat mekanik sing apik banget wiwit suhu sub-nol nganti udakara 480C
Paduan non-magnetik

Monel K500 Bidang aplikasi :

Aplikasi layanan asam-gas
Angkat lan katup safety produksi minyak lan gas
Alat lan instrumen sumur minyak kayata krah bor
Industri sumur minyak
Blades lan scraper dhokter
Rantai, kabel, sumber, katup, pengencang kanggo layanan laut
Batang pompa lan impeller ing layanan laut


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita