Wesi adhedhasar nikel

Paduan adhedhasar nikel uga dijenengi superalloi adhedhasar ni kanthi kekuwatan sing luar biasa, tahan panas lan tahan karat ing lingkungan suhu dhuwur. Struktur kristal sing fokus ing pasuryan minangka fitur khas paduan adhedhasar ni wiwit nikel dadi stabilisator austenit. Iki digunakake kanggo resistensi korosi lan sifat ing suhu sing mundhak kanthi dramatis. Kapan samesthine kahanan sing parah bisa dianggep waja iki amarga sifat resistensi sing khas. Saben wesi kasebut seimbang karo unsur nikel, kromium, molibdenum, lan unsur liyane.

 

Nickel Alloys Contain 15%-85% Ni chemsitry

Produk lan Pasokan Logam Sekonic Diprodhuksi utama lan Pasokan Sawise Paduan Berbasis Nikel.

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Pengin Sinau Luwih utawa entuk kuotasi?