Haynes Alloy 188 Udimet 188 Supplier bar Babak

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Haynes 188, Alloy 188, GH5188, UNS R30188

Hayness 188 (Alloy 188) minangka paduan basis kobalt kanthi kekuatan suhu tinggi sing apik lan resistensi oksidasi sing apik dadi 2000 ° F (1093 ° C). Tingkat kromium sing dhuwur ditambah karo tambahan cilik saka lanthanum ngasilake skala protektif banget. Paduan kasebut uga nduweni resistensi sulfidasi sing apik lan stabilitas metalurgi sing apik banget kaya sing dituduhake kanthi duktilitas sing apik sawise kena suhu dawa sing dawa. Fabrabilitas lan katup las sing apik digabungake kanggo nggawe paduan migunani ing aplikasi turbin gas kayata pembakar, wadhah semangat, lapisan lan saluran transisi.

Paduan 188 Komposisi Kimia
C Cr Ni Fe W La Co B Mbak Si
0,05 0,15 20.0 24.0 20.0 24.0 ≦ 3.0 13.0 16.0 0,02 0,12 bal 0,015 1.25 0,2 0,5
Paduan 188 Sipat fisik
Kapadhetan
(G / cm3
Titik lebur
℃)
Kapasitas panas tartamtu
J / kg · ℃)
Koefisien ekspansi termal
(21-93 ℃) / ℃)
Resistivitas listrik
Ω · cm)
9.14 1300-1330 405 11,9 × 10E-6 102 × 10E-6
Paduan 188 Properti Mekanik

 (Bar sanalika treatment perawatan panas khas)

Suhu tes
Kekuwatan sing kuat
MPa
Ngasilake kekuwatan
(0.2 titik ngasilake) MPa
Elongasi
%
20 963 446 55

Standar lan Spesifikasi Paduan 188

AMS 5608, AMS 5772, 

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate
AMS 5608 
AMS 5772   

Paduan 188 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Paduan 188 batang & batang

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Alloy 188 kabel las

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Paduan 188 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Alloy 188 tabung mulus

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Paduan 188 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Napa Haynes 188?

• Kekuwatan lan oksidasi tahan nganti 2000 ° F
• Duktilitas pasca penuaan sing apik
• Tahan kanggo sulfat nggawe korosi panas

Haynes 188 Bidang aplikasi :

Kaleng pembakar mesin turbin gas, bar semprotan, wadhah semangat lan liner afterburner


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita