Inconel 601 bar / sheet / Plate / seamless tube / Bolts

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum:, Inconel Alloy 601, Alloy 601, Inconel 601, N06601, W.Nr. 2.4851, NS112

 Inconel 601 minangka bahan rekayasa tujuan umum sing cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake resistensi panas lan korosi. Salah sawijining karakteristik paduan Inconel 601 sing luar biasa yaiku resistensi oksidasi suhu tinggi. Paduan uga nduweni ketahanan korosi banyu sing apik, kekuatan mekanik sing dhuwur, lan gampang kanggo mbentuk, ngolah lan ngelas. Iki minangka solusi padhet sing padhet karo pasuryan kanthi stabilitas metalurgi sing dhuwur. Basis nikel paduan, dikombinasikake karo isi kromium sing akeh, nyedhiyakake resistensi kanggo akeh media korosif lan lingkungan suhu dhuwur. Konten aluminium luwih apik resistensi oksidasi. Sipat paduan Inconel 601 nggawe akeh digunakake ing perawatan panas, pangolahan kimia, kontrol polusi, aeroangkasa, pembangkit listrik lan bidang liyane.

Komposisi Bahan Kimia Inconel 601
Paduan

%

Ni

Fe

Cu

C

Mbak

Si

S

Cr

Al

Inconel 601

Min

 58.0

imbangan

- - - - - 21.0 1.0

Maks.

63.0

1.0

0,1 1.0 0,5 0,015 25.0 1.7
Inconel 601 Properties Fisik
Kapadhetan
8.11 g / cm³
Titik lebur
1360-1411 ℃
Inconel 601 Properti Mekanikal Khas
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm (MPa)
Ngasilake kekuwatan 
(MPa)
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Annealing
650
300
30
-
Perawatan solusi
600
240
30
≤220

 

Inconel 601 Standar lan Spesifikasi

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pangapurane Pipa / Tabung
ASTM B 166 / ASME SB 166, DIN 17752, EN10095, ISO 9723, EN10095  ASTM B 166 / ASME SB 166, DIN 17753, ISO 9724  EN10095, ASTM B 168 / ASME SB 168, DIN 17750, EN10095, ISO 6208  EN10095, ASTM B 168 / ASME SB 168, DIN 17750, EN10095, ISO 6208 DIN 17754, ISO 9725  rapi tabung tabung gandheng
 ASTM B 167 / ASME SB 167, ASTM B 751 / ASME SB 751, ASTM B 775 / ASME SB 775, ASTM B 829 / ASME SB 829  ASTM B 751 / ASME SB 751, ASTM B 775 / ASME SB 775

Inconel 601 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 601 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Inconel 601 Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Inconel 601 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Inconel 601 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Inconel 601 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Inconel 601 Fasteners

Bahan Monel K500 kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Inconel 601?

• resistensi oksidasi sing apik banget ing suhu dhuwur
• resistensi karbonisasi sing apik
• resistensi sing apik banget kanggo atmosfer belerang oksidasi.
• Sifat mekanik sing apik ing suhu ruangan lan suhu dhuwur.
• resistensi sing apik kanggo kinerja retak korosi stres, amarga kontrol isi karbon lan ukuran gandum, 601 duweni kekuatan retapan creep sing dhuwur. Mula disaranake nggunakake 601 ing lapangan ing ndhuwur 500 ℃.

Tahan korosi :

Tahanan oksidasi nganti 1180C. Sanajan ana ing kahanan sing angel banget, kayata ing proses pemanasan lan siklus pendinginan,
Bisa ngasilake lapisan film oksida sing kandhel lan bisa tahan banteng banget.
Resistensi apik kanggo karbonasi.
Amarga kandungan kromium, aluminium, paduan nduweni resistensi oksidasi sing apik banget ing atmosfer belerang suhu tinggi.

Inconel 601 Bidang aplikasi :

• Pabrik perawatan panas nganggo baki, kranjang lan peralatan
• Anil baja lan tabung sing sumringah, pembakar gas kecepatan tinggi, tungku sabuk bolong.
• Pembaruan amonia ing tank isolasi lan jaringan dhukungan katalitik kanggo produksi asam nitrat
• Komponen sistem knalpot.
• Ruangan pembakaran sampah sampah padat
• Pipa ndhukung lan bagean nangani awu
• Komponen sistem detoksifikasi knalpot
• Oksigen menyang pemanas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita