Target Plat Titanium

Detail Produk

Titanium Target

Target Titanium : Kita nggunakake billet alloy titanium, utawa plate kanggo mesin dadi target titanium. Konten impurities saka titanium murni industri luwih saka titanium murni kimia, saengga kekuwatane lan kekerasane rada luwih dhuwur. Sipat mekanik lan kimia padha karo baja tahan karat. Dibandhingake karo paduan titanium, titanium murni duwe kekuatan sing luwih apik lan resistensi oksidasi luwih apik. Luwih becik dibandhingake karo stainless steel austenit, nanging tahan panas banget. TA1, TA2, TA3 nambah konten najis, kekuwatan mekanik lan kekerasan mundhak kanthi rapi, nanging kateguhan plastik mudhun kanthi urutan.

• Target Plat Tittanium: Kelas1, Kelas 2, Kelas 5, Kelas 5, Kelas7, Kelas9, Kelas11, Kelas12, Kelas 16, Kelas23 dll.

• Jinis:Target Babak, Target Pipa, Target Plate.ect

• Ukuran: 60/80/120 (W) × 6/8/12 (T) × 519/525/620 (L) & 60-800 (W) × 6-40 (T) × 600-2000 (L)Disesuaikan 

• Slumahing: lumahing padhang utawa asam pickling

• Aplikasi: digunakake ing piranti pamisahan semikonduktor, tampilan panel datar, film elektroda panyimpenan, lapisan sputter, lapisan permukaan benda kerja, industri lapisan kaca, lsp.

Titanium-plate-target
 Titanium Jeneng Umum Bahan

Gr1

UNS R50250

CP-Ti

Gr2

UNS R50400

CP-Ti

Gr4

UNS R50700

CP-Ti

Gr7

UNS R52400

Ti-0.20Pd

G9

UNS R56320

Ti-3AL-2.5V

G11

UNS R52250

Ti-0.15Pd

G12

UNS R53400 Ti-0.3Mo-0.8Ni

G16

UNS R52402 Ti-0,05Pd

G23

UNS R56407

Ti-6Al-4V ELI

    ♦ Komposisi Bahan Kimia Paduan Titanium ♦              

 

Sasmita

Komposisi kimia, persen bobot (%)

C

(≤)

O

(≤)

N

(≤)

H

(≤)

Fe

(≤)

Al

V

Pd

Ru

Ni

Mo

Unsur liyane

Maks. saben

Unsur liyane

Maks. gunggunge

Gr1

0,08

0,18

0,03

0,015

0,20

0,1

0,4

Gr2

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr4

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr5

0,08

0,20

0,05

0,015

0,40

5.5   6.75

3.5 4.5

0,1

0,4

Gr7

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,12 0,25

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr9

0,08

0,15

0,03

0,015

0,25

2,5 3.5

2.0 3.0

0,1

0,4

Gr11

0,08

0,18

0,03

0,15

0,2

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr12

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,6 0,9

0,2 0,4

0,1

0,4

Gr16

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,04 0,08

0,1

0,4

Gr23

0,08

0,13

0,03

0,125

0,25

5,5 6,5

3.5 4.5

0,1

0,1

     ♦  Alloy Titanum   Properti Fisik ♦         

 

Sasmita

Sipat fisik

Kekuwatan sing kuat

Min

Ngasilake kekuwatan

Min (0,2%, nutup kerugian)

Elongation ing 4D

Min (%)

Pangurangan Area

Min (%)

ksi

MPa

ksi

MPa

Gr1

35

240

20

138

24

30

Gr2

50

345

40

275

20

30

Gr4

80

550

70

483

15

25

Gr5

130

895

120

828

10

25

Gr7

50

345

40

275

20

30

Gr9

90

620

70

483

15

25

Gr11

35

240

20

138

24

30

Gr12

70

483

50

345

18

25

Gr16

50

345

40

275

20

30

Gr23

120

828

110

759

10

15


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita