Nimonic 263 Kawat / Bar / Lembar

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Nimonic 263, UNS N07263, W. Nr. 2,4650

Paduan iki campuran campuran nikel-basa kanthi udara, dikembangake dening RollsRoyce (1971) Ltd. kanggo nyedhiyakake bahan lembar sing bisa digawe kanthi gampang lan bakal menehi duktilitas sing luwih apik ing majelis gandheng kanggo ngganti paduan NIMONIC 80A. Iki dirancang minangka bahan sheet kanggo ketemu kriteria desain tartamtu babagan stres bukti lan kekuatan penjilat. Saiki kasedhiya ing kabeh bentuk standar. Teknik las kanggo paduan iki padha karo sing umum digunakake kanggo campuran logam nikel-umur sing angel. nalika operasi pengelasan slamet, perawatan panas sadurunge ora perlu kanggo rapat-rapat sing wis tuwa, nanging perawatan umur - nambani umur luwih becik sawise kabeh pengelasan slamet rampung. Bahan umur bakal digunakake yen suhu luwih saka 750 derajat.

Komposisi Kimia Nimonic 263
C Cr Ni Fe Mo Cu Al Ti
0.04-0.08 19.0-21.0 imbangan 0,7 5.6-6.1 ≦ 0,2 0,6 1.9-2.4
Co Bi B Mbak Si S Ag Pb
19.0-21.0 0,0001 0,005 0,6 0.4 0,007 0,0005 0,002
Nimonic 263 Properties Fisik
Kapadhetan
(G / cm3
Titik lebur
℃)
Kapasitas panas tartamtu
J / kg · ℃)
Resistivitas listrik
Ω · cm)
Koefisien ekspansi termal
(20-100 ℃) / K
8.36 1300-1355 461 115 × 10E-6 10,3 × 10E-6
Nimonic 263 Properti Mekanikal Khas
Suhu tes
Kekuwatan sing kuat
MPa
Ngasilake kekuwatan
(0.2 titik ngasilake) MPa
Elongasi
%
Penyusutan wilayah
%
Modul Kinetic Young
GPa
20 1004 585 45 41 224
300 880 505 45 50 206
600 819 490 43 50 185
900 232 145 34 58 154
1000 108 70 69 72 142

 

Produk Nimonic 263 Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Nimonic 263 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Nimonic 263 Kawat las

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Nimonic 263 Lembar & Plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung seamless Nimonic 263 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Nimonic 263 Strip & Coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Nimonic 263 Cincin Tempa

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Karakteristik Nimonic 263?

• Paduan kekuatan tinggi, pengerasan presipitasi.

Formabilitas paduan ing bidang aplikasi las apik

Kemuluran sing apik banget.

Aplikasi Nimonic 263:

Cocog kanggo pabrik struktur baja lan mesin pesawat lan komponen turbin gas.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita