Tabung Kapiler Titanium

Detail Produk

Titanium-Capillary-Tube-5

Tabung Kapiler Titanium: Amarga paduan Titanium, elongasi kemurnian titanium bisa nganti 50-60%, lan pangirangan area bisa nganti 70-80%. Sing nggawe produksi tabung kapiler titanium. Ngempal lan nggulung kalen titanium leleh sekunder menyang bilet tabung, banjur regangan bilet tabung kaping pirang-pirang nganti tabung kapiler titanium dibentuk. Amarga kompatibilitas sing apik karo awak manungsa lan tahan korosi, tabung kapiler titanium digunakake ing industri medis, kalebu implan awak manungsa, alat presisi internal peralatan medis, lsp.

• Bahan Tabung Kapiler Tittanium: Titanium Murni, Kelas1, Kelas 2, Kelas 5, Kelas 5, Kelas7, Kelas9, Kelas11, Kelas12, Kelas 16, Kelas23 dll.

• UkuranOD: 0,2 ~ 8mm, WT: 0,015 ~ 0,5mm, Panjang≤6000mm

• Standar: ASTM B338, ASTM B337, ASTM B861, ASTM B862 lsp


 Titanium Jeneng Umum Bahan

Gr1

UNS R50250

CP-Ti

Gr2

UNS R50400

CP-Ti

Gr4

UNS R50700

CP-Ti

Gr7

UNS R52400

Ti-0.20Pd

G9

UNS R56320

Ti-3AL-2.5V

G11

UNS R52250

Ti-0.15Pd

G12

UNS R53400 Ti-0.3Mo-0.8Ni

G16

UNS R52402 Ti-0,05Pd

G23

UNS R56407

Ti-6Al-4V ELI

         ♦ Komposisi Kimia Tabung Kapiler Kapiler Titanium ♦              

 

Sasmita

Komposisi kimia, persen bobot (%)

C

(≤)

O

(≤)

N

(≤)

H

(≤)

Fe

(≤)

Al

V

Pd

Ru

Ni

Mo

Unsur liyane

Maks. saben

Unsur liyane

Maks. gunggunge

Gr1

0,08

0,18

0,03

0,015

0,20

0,1

0,4

Gr2

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr4

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr5

0,08

0,20

0,05

0,015

0,40

5.5   6.75

3.5 4.5

0,1

0,4

Gr7

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,12 0,25

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr9

0,08

0,15

0,03

0,015

0,25

2,5 3.5

2.0 3.0

0,1

0,4

Gr11

0,08

0,18

0,03

0,15

0,2

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr12

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,6 0,9

0,2 0,4

0,1

0,4

Gr16

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,04 0,08

0,1

0,4

Gr23

0,08

0,13

0,03

0,125

0,25

5,5 6,5

3.5 4.5

0,1

0,1

      ♦ Tabung Kapiler Titanium  Properti Fisik ♦         

 

Sasmita

Sipat fisik

Kekuwatan sing kuat

Min

Ngasilake kekuwatan

Min (0,2%, nutup kerugian)

Elongation ing 4D

Min (%)

Pangurangan Area

Min (%)

ksi

MPa

ksi

MPa

Gr1

35

240

20

138

24

30

Gr2

50

345

40

275

20

30

Gr4

80

550

70

483

15

25

Gr5

130

895

120

828

10

25

Gr7

50

345

40

275

20

30

Gr9

90

620

70

483

15

25

Gr11

35

240

20

138

24

30

Gr12

70

483

50

345

18

25

Gr16

50

345

40

275

20

30

Gr23

120

828

110

759

10

15

src=http___img008.hc360.cn_k3_M06_02_8A_wKhQv1ggliyEDhZZAAAAAPXJ5tk340.jpg&refer=http___img008.hc360

             ♦  ♦  ♦ Fitur Bahan Paduan Titanium: ♦    ♦              

• Kelas 1: Titanium Murni, kekuatan sing kurang sithik lan kemuluran dhuwur.

• Kelas 2:Titanium murni sing paling digunakake. Kombinasi kekuatan sing paling apik

• Kelas 3: Titanium kekuatan dhuwur, digunakake kanggo piring Matrix ing cangkang, penukar panas tabung

• Kelas 5: Paduan titanium sing paling akeh diprodhuksi. Kekuatan sing luwih dhuwur lan resistensi panas.

• Kelas 7: Ketahanan korosi sing unggul kanggo nyuda lan ngoksidasi lingkungan.

• Kelas 9: Kekuwatan lan korosi sing dhuwur banget.       

• Kelas 12:Tahan panas sing luwih apik tinimbang Titanium murni. digunakake kanggo Kelas 7 lan Kelas 11.

• Kelas 23: Titanium-6Aluminum-4Vanadium ELI (Extra Low Interstitial) Paduan kanggo aplikasi implan bedah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita