Hastelloy X UNSN06002 Sheet / Bar / Pipe / Plate / Foring Ring

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Hastelloy X, UNS N06002 、 GH3536 、 W.Nr.2.4665

Hastelloy X minangka jinis superalloy basa nikel kanthi isi zat besi tinggi, sing biasane dikuatake kanthi larutan kromium lan molibdenum padat. Nduwe kinerja anti-metallisasi lan korosi sing apik, ketahanan medium lan kekuatan penjilat ing ngisor 900 ℃, formabilitas pangolahan adhem lan panas sing apik lan kinerja las.
Digunakake ing Pabrik bagean ruangan pembakaran mesin aero lan bagean suhu dhuwur liyane, kurang saka 900 ℃ suwene, sithik wektu kerja nganti 1080 ℃.

Komposisi Kimia Hastelloy X
Paduan C Cr Ni Fe Mo W Al B Co Si Mbak P S
Hastelloy X 0,05 ~ 0,15 20.5 ~ 23.5 imbangan 17.0 ~ 20.0 8,0 ~ 10,0 0,2 ~ 1,0 ≤0.1 0.005 0,5 ~ 2,5 ≤1.0 ≤1.0 0.015 0.01
Hastelloy X Properties Fisik
Kapadhetan
8,3 g / cm³
Titik lebur
1260-1355 ℃
Properti Mekanik Hastelloy X
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
690
275
30
> 241

 

Standar lan Spesifikasi Hastelloy X

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung Forging
 ASTM B572ASME SB572AMS 5754 AMS 5798 ASTM B435ASME SB435AMS 5536 ASTM B662, ASME SB662
ASTM B619, ASME SB619
ASTM B626, ASME SB626AMS 5587
AMS 5754

Produk Hastelloy X Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Hastelloy X Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Hastelloy X Wire

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring Hastelloy X

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Hastelloy X & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Hastelloy X

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Fastener Hastelloy X

Bahan Hastelloy X kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa, lan wetan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Hastelloy X?

1. resistensi oksidasi sing apik banget ing suhu dhuwur (> 1200 ℃)).
2. Kekuwatan suhu tinggi sing apik.
3. Formability lan weldability sing apik.
4. resistensi sing apik kanggo retakan korosi stres.

Bidang Aplikasi Hastelloy X :

Amarga tahan karat ing macem-macem atmosfer ing suhu dhuwur lan kekuatan suhu dhuwur banget, HastelLoyx wis akeh digunakake ing macem-macem lingkungan suhu dhuwur.
Bidang aplikasi khas:
• Turbin uap industri lan penerbangan (kamar pembakaran, penyearah, tutup struktural)
• Komponen tungku industri, ndhukung rol, grates, pita lan tabung radiator
• Tabung spiral ing tungku petrokimia
 Gas suhu dhuwur dadi adhem kanggo reaktor nuklir

            


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita