Titanium Strip lan Foil

Detail Produk

Titanium- Foil

• Bahan Strip Tittanium lan Bahan FoilTitanium Murni (CP) lan foil paduan Titanium,Kelas1, Kelas 2, Kelas 5, Kelas 5, Kelas 7 lan Kelas 9

• Formulir: Strip siji, ing kumparan, utawa ing spol. Layanan slitting kasedhiya

• Ukuran: Kekandelan: ≥0.01mm: 20 ~ 1000mm, Panjang: Minangka Panjaluk

• Kahanan: Rolling kadhemen (Y) ~ Rolling panas (R) ~ Annealed (M) ~ Status Padat

• Standar: ASTM B265, AMS 4911, AMS 4902, ASTM F67, ASTM F136 lsp

PanyuwunanElektronik, bahan kimia, jam tangan, kacamata, perhiasan, barang olahraga, mesin, peralatan plating, peralatan lingkungan, industri mesin golf lan presisi.

  Titanium Jeneng Umum Bahan

Gr1

UNS R50250

CP-Ti

Gr2

UNS R50400

CP-Ti

Gr4

UNS R50700

CP-Ti

Gr7

UNS R52400

Ti-0.20Pd

G9

UNS R56320

Ti-3AL-2.5V

G11

UNS R52250

Ti-0.15Pd

G12

UNS R53400 Ti-0.3Mo-0.8Ni

G16

UNS R52402 Ti-0,05Pd

G23

UNS R56407

Ti-6Al-4V ELI

Strip lan Foil Titanium: Utamane nyedhiyakake titanium Strip murni Gr1, Gr2, Gr4 biji; Kanggo foil aloi titanium, umume nyedhiyakake Gr5, Gr7, Gr9, Gr11, Gr12, Gr16, Gr23 lan biji liyane, diprodhuksi adhedhasar piring titanium kanthi rodho adhem liyane; proses produksi sheet titanium luwih rumit. Kontrol deformasi luwih ketat ing proses muter. Sing bisa dipotong kanthi ukuran beda-beda miturut kabutuhane pelanggan, bisa nyuda wektu pangiriman.

♦ Titanium Strip Komposisi kimia ♦              

 

Sasmita

Komposisi kimia, persen bobot (%)

C

(≤)

O

(≤)

N

(≤)

H

(≤)

Fe

(≤)

Al

V

Pd

Ru

Ni

Mo

Unsur liyane

Maks. saben

Unsur liyane

Maks. gunggunge

Gr1

0,08

0,18

0,03

0,015

0,20

0,1

0,4

Gr2

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr4

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr5

0,08

0,20

0,05

0,015

0,40

5.5   6.75

3.5 4.5

0,1

0,4

Gr7

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,12 0,25

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr9

0,08

0,15

0,03

0,015

0,25

2,5 3.5

2.0 3.0

0,1

0,4

Gr11

0,08

0,18

0,03

0,15

0,2

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr12

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,6 0,9

0,2 0,4

0,1

0,4

Gr16

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,04 0,08

0,1

0,4

Gr23

0,08

0,13

0,03

0,125

0,25

5,5 6,5

3.5 4.5

0,1

0,1

 ♦ Jalur Paduan Titanum   Sipat fisik ♦         

 

Sasmita

Sipat fisik

Kekuwatan sing kuat

Min

Ngasilake kekuwatan Min (0,2%, nutup kerugian)

Elongation ing 4D

Min (%)

Pangurangan Area

Min (%)

Tes Bend (Radius Mandrel)

ksi

MPa

ksi

MPa

< 1.8mm

Ing kenthel

 1.8-4.8mm Ing kekandelan

Gr1

35

240

20

138

24

30

 1,5T  2.0T

Gr2

50

345

40

275

20

30

 2.0T  2.5T

Gr4

80

550

70

483

15

25

 2.5T  3.0T

Gr5

130

895

120

828

10

25

 4,5T  5.0T

Gr7

50

345

40

275

20

30

 2.0T  2.5T

Gr9

90

620

70

483

15

25

 2.5T  3.0T

Gr11

35

240

20

138

24

30

 1,5T  2.0T

Gr12

70

483

50

345

18

25

 2.0T  2.5T

Gr16

50

345

40

275

20

30

 2.0T  2.5T

Gr23

120

828

110

759

10

15

 4,5T  5.0T
Titanium-foil-plant

                                       ♦ ♦ ♦ Fitur Bahan Paduan Titanium: ♦ ♦ ♦                                      

• Kelas 1: Titanium Murni, kekuatan sing kurang sithik lan kemuluran dhuwur.

• Kelas 2: Titanium murni sing paling akeh digunakake. Kombinasi kekuatan sing paling apik

• Kelas 3: Titanium kekuatan dhuwur, digunakake kanggo piring Matrix ing pertukaran panas cangkang lan tabung

• Kelas 5: Paduan titanium sing paling akeh diproduksi. Kekuwatan sing gedhe banget. tahan panas dhuwur.

• Kelas 7: resistensi korosi sing unggul kanggo nyuda lan ngoksidasi lingkungan.

• Kelas 9: Kekuwatan lan korosi sing dhuwur banget.

• Kelas 12: resistensi panas sing luwih apik tinimbang Titanium murni. Aplikasi kanggo Kelas 7 lan Kelas 11.

• Kelas 23: Titanium-6Aluminum-4Vanadium ELI (Extra Low Interstitial) Paduan kanggo aplikasi implan bedah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita