Nimonic 90 Bar / Rod / Spring / Bolt

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Nimonic 90, Alloy 90, UNS N07090 / W. Nr. 2.4632

 

Paduan iki minangka campuran basa nikel-kromium-kobalt sing digawe saka tambahan titanium lan aluminium. Wis dikembangake minangka paduan creepresisting sing umure bisa digunakake kanthi suhu nganti 920 ° C (1688 ° F.. Paduan digunakake kanggo pisau turbin, cakram, lempengan, bagean dering lan alat sing digunakake kanthi panas.

 

Komposisi Kimia 90 Nimonic

C

S

P

Si

Mbak

Ti

Co

Cr

Fe

Zr

Cu

B

Al

0,13

0,015

0,02

0,8

0,4

2.0-3.0

15.0-21.0

18.0-21.0

≤1.5

≤0.15

≤0.2

0.02

1.0-2.0

Nimonic 90 Properties Fisik
Kapadhetan
(g / cm3)
Titik lebur
(℃)
Konduktivitas termal
(W / m · ℃)
Modulus elastis
MPa)
Koefisien ekspansi termal
10-6-1
8.2 1400 21.76 (100 ℃) 225 12.71 (20-100 ℃)
Nimonic 90 Properties Mekanik Typicla

 

Perawatan panas Kekuwatan sing kuat
(MPa)
Ngasilake kekuwatan
(MPa)
Elongasi
 (%)
Perawatan solusi 820 590 8

Standar lan Spesifikasi Nimoinc 90

 

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung
BS HR2, HR501, HR502 lan HR503; SAE AMS 5829; AECMA PrEN 2295, 2296
2297, 2400, 2401, 2669 lan 2670.
BS HR202, AECMA PrEN 2298
BS HR402, AECMA PrEn 2299

Nimonic 90 Produk sing Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Nimonic 90 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, pengikat lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las 90 Nimonic & kawat Musim semi

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

inconel washer

Nimoinc 90 mesin cuci & gasket

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Sheet & Plate

Nimonic 90 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Nimoinc 90 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel x750 spring,inconel 718 spring

Nimoinc 90 Spring

Musim semi kanthi Standar AMS5289 miturut gambar utawa spesifikasi klien

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Nimonic 90 strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Nimoinc 90 Fasteners

Paduan 90 bahan ing bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Nimonic 90 kenapa?

Paduan iki utamane nguatake tahap 3'i3 (Ti 、). Deformasi sepuh saka superalloy basa nikel kobalt, ngemot kobalt sing akeh lan 

macem-macem unsur penguat, kekuwatan tarik sing luwih dhuwur lan resistensi creep ing 815 ~ 870 ℃, resistensi oksidasi lan korosi sing apik, resistensi sing apik

 ing kadhemen lan panas maneh lan maneh kanthi tumindak gantian, nuduhake kekuatan lemes sing dhuwur lan formabilitas sing apik lan stabil

Bidang aplikasi Nimoinc 90 :

• Disk turbin Mesin Turbin                                          • Blade • Sealing ring lan elemen elastis

• pengikat suhu tinggi • Dering ealing clamp lan elemen elastis, lsp


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita