Mumetal SuPermalloy (1J85) sheet / STRIP / bar / Ring

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Mumetal, UNS N14080, HY-MU80, Permalloy 80, 1J79, 79Si, 

Mumetal / Permalloy 80 minangka paduan wesi nikel-molibdenum-magnetik. kanthi udakara 80% nikel lan wesi 15% lan isi molibdenum 5%. Iki migunani minangka bahan inti magnetik ing peralatan listrik lan elektronik. Permalloy 80 nyedhiyakake permeabilitas awal lan maksimal sing dhuwur kanthi kekuatan paksaan sing kurang, kerugian hysteresis sing kurang, kerugian arus eddy sing kurang, lan magnetostriksi rendah sing penting kanggo aplikasi industri.

Aplikasi:

 • laminasi trafo • Relay • Kepala Rekaman • Deflection lan Lawakan Fokus • Amplifier • Loudspeaker • Shielding.

Sasmita

Inggris

Jerman

USA

Rusia

Standar

Mumetal

(1J79)

Mumetal

/

Permalloy 80

HY-MU80

79HM

ASTM A753-78 

GBn 198-1988

Mumetal Komposisi Kimia

Sasmita

Komposisi Kimia (%)

C P S Cu Mbak Si Ni Mo Fe
Mumetal  1J79
0,03 0,020 0,020 0,20 0,60 ~ 1.1 0,30 ~ 0,50 78.5 ~ 80.0 3.80 ~ 4.10 Kaseimbangan

Mumetal Properti Fisik

Sasmita

Resistivitas (μΩ • m)

Kapadhetan

(g / cm3)

Titik curie ° C

pancet magnetostriksi saturasi (× 10-2)

Kekuwatan Tensile / MPa

Kekuwatan / MPa Yelid

Mumetal

1J79

Tanpa cecep

Annealed

Tanpa cecep

Annealed

0,40

8.20

980

2

1030

560

980

150

Ekspansi Linear Mumetal Avager

Sasmita

Koefisien Ekspansi Linear ing Temperaturel Beda (x 10-6 / K)

20100

20200

20300

20400

20500

20600

20700

20800

20900

Mumetal

1J79

10.3-10.8

10.911.2

11.412.9

11.912.5

12.313.2

12.713.4

13.113.6

13.413.6

13.213.7

  Potensi Shielding Mumetal                                                                                                                                                                    

Permalloy nduwe permeabilitas lan meksa nominal sing dhuwur banget sing dadi bahan sing cocog kanggo operasi tameng. Kanggo nggayuh properti tameng sing dipengini, HyMu 80 dicakup nganti 1900oF utawa 1040oC sabanjure proses pambentuk. Annealing ing suhu sing luwih dhuwur nambah sifat permeabilitas lan tameng.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita