Incoloy 028 (UNS N08028) bar / Sheet / baut

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Alloy 028, Alloy 28, Incoloy 028, UNS N08028, W.Nr 1.4563

Alloy 28 minangka baja tahan karat austenit sing akeh resistensi kanggo macem-macem media korosif. Kanthi kandungan kromium lan molibdenum, paduan kasebut resistensi tumrap oksidasi lan nyuda asam lan uyah. Anane tembaga nambah resistensi marang asam sulfat. Paduan digunakake ing industri pamrosesan kimia lan petrokimia. Tabung paduan digawe adhem kanthi tingkat kekuwatan sing dhuwur kanggo layanan downhole ing sumur gas asam jero sing korosif

Komposisi Bahan Kimia Incoloy 028
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Mo

C

P

Mbak

Si

S

Cu

028

Min

30

26

bal

3.0

           0,6

Maks.

34

28

4.0

0,03

0,03

2.5

1.0

0,03

1.4

Incoloy 028 Sipat Fisik
Kapadhetan
8,0 g / cm³
Titik lebur
1260-1320 ℃

 

Incoloy 028 Properti Mekanik
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HRB
Perawatan solusi
500
214
40
80-90

 

Standar lan Spesifikasi Incoloy 028

ASTM B 668, B709, B 829, ASME SB-668, SB-709, SB-829

Incoloy 028 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Incoloy 028 bar & rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kabel las Incoloy 028

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Incoloy 028 Cincin Tempa

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Sheet & Plate

Incoloy 028 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Incoloy 028 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Incoloy 028 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Incoloy 028 Petugas

Paduan 718 bahan kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Pengin Sinau Luwih utawa entuk kuotasi?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita