Pabrik Hastelloy B-2 / B-3

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Hastelloy B-2,NS3202, UNS N10665, NiMo28, W.Nr.2.467, NiMo28

Hastelloy B2 minangka solusi padhet sing diperkuat, paduan nikel-molibdenum, kanthi resistensi signifikan kanggo nyuda lingkungan kayata gas hidrogen klorida, lan asam sulfat, asam asetat lan fosforik. Molibdenum minangka elemen paduan utama sing nyedhiyakake resistensi korosi sing signifikan kanggo nyuda lingkungan. Paduan baja nikel iki bisa digunakake ing kondisi sing gandheng amarga nolak pembentukan endapan karbida wates-butir ing zona sing kena panas. Paduan nikel iki nyedhiyakake resistensi banget marang asam hidroklorat ing kabeh konsentrasi lan suhu. Kajaba iku, Hastelloy B2 duwe resistensi banget kanggo pitting, retakan korosi stres lan serangan garis piso lan serangan panas sing kena pengaruh. Paduan B2 nyedhiyakake resistensi asam sulfat murni lan sawetara asam non-oksidasi.

Komposisi Kimia Hastelloy B-2
C Cr Ni Fe Mo Cu Co Si Mbak P S
0,01 0,4 0,7 bal 1.6 2.0 26.0 30.0 ≤ 0,5 1.0 0,08 1.0 0,02 0,01
Properti Fisik Hastelloy B-2
Kapadhetan
9,2 g / cm³
Titik lebur
1330-1380 ℃
Properti Mekanik Alloy Hastelloy B-2

 

Kahanan  Kekuwatan sing kuat
(MPa)
Ngasilake kekuwatan
(MPa)
Elongasi
%
Bar bunder ≥750 ≥350 ≥40
Piring ≥750 ≥350 ≥40
Pipa gandheng ≥750 ≥350 ≥40
Tabung mulus ≥750 ≥310 ≥40

Hastelloy B-2  Standar lan Spesifikasi

 

Bar / Rod  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung Forging
 ASTM B335,ASME SB335 ASTM B333, ASME SB333   ASTM B662, ASME SB662
ASTM B619, ASME SB619
ASTM B626, ASME SB626 
ASTM B335, ASME SB335

Produk Hastelloy B-2 Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Hastelloy B-2 Bars & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

inconel washer

Mesin cuci & gasket Hastelloy B2

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Sheet & Plate

Hastelloy B-2 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Hastelloy B-2 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Hastelloy B-2 strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Cepet Hastelloy B2

Bahan paduan B2 kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Hastelloy B-2 ?

Alloy B-2 duwe resistensi korosi sing kurang tumrap lingkungan oksidasi, mula ora disaranake digunakake ing media oksidasi utawa ana uyah ferric utawa cupric amarga bisa nyebabake korosi prematur sing cepet. Garam iki bisa tuwuh nalika asam klorida kena zat wesi lan tembaga. Mula, yen paduan iki digunakake bebarengan karo pipa wesi utawa tembaga ing sistem sing ngemot asam klorida, anane uyah kasebut bisa nyebabake alloy gagal sadurunge. Kajaba iku, paduan baja nikel iki ora digunakake ing suhu antara 1000 ° F lan 1600 ° F amarga nyuda duktilitas ing paduan.

• Tahan karat sing apik banget kanggo lingkungan reduktif.

• Resistensi asam sulfat sing apik banget (kajaba kanggo konsentrasi) lan asam non-oksidasi liyane.

• Resistensi retakan korosi stres (SCC) sing apik disebabake klorida.

• Resistensi korosi sing apik banget disebabake dening asam organik. 

• Resistansi korosi sing apik sanajan panas pengelasan mengaruhi zona amarga konsentrasi karbon lan silikon sing kurang.

Bidang Aplikasi Hastelloy B-2 :

Digunakake ing kimia lan petrokimia, produksi energi lan pengendalian polusi sing gegandhengan,
utamane ing proses sing ngatasi macem-macem asam (asam sulfat, asam hidroklorat, asam fosfat, asam asetat
lan sapanunggalane

                   


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita