Inconel 718 UNSN07718 Bar / Pipa / Wire / Sheet / Bolt / Pabrik Dering

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Inconel 718, Nikel Alloy 718, UNS NO 7718, Paduan 718, Nickel 718, W.Nr. 2.4668

 Inconel® 718 minangka paduan nikel-kromium hardening presipitasi kanthikekuatan dhuwur lan kemuluran sing apik nganti 1300 ° F (704 ° C). Paduan iki ngemot jumlah zat besi, kolumbium, lan molibdenum, uga jumlah aluminium lan titanium sing luwih sithik. Nickel 718 uga nduweni kemampuan las, formabilitas, lan sifat kriogenik sing cukup apik dibandhingake karo campuran nikel pengeras curah liyane. Tanggepan hardening presipitasi sing lembab saka paduan iki ngidini gampang dilas tanpa hardening utawa retak. Paduan 718 non-magnetik. Iki njaga resistansi korosi sing apik lan resistensi oksidasi lan digunakake kanggo bagean sing mbutuhake resistensi tinggi kanggo reresik lan stres pecah nganti 1300 ° F (704 ° C) lan resistensi oksidasi nganti 1800 ° F (982 ° C).

 

Komposisi Bahan Kimia Inconel 718
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Mo

Nb

Co

C

Mbak

Si

S

Cu

Al

Ti

718

Min

50

17

imbangan

2.8

4,75

           

0,2

0,7

Maks.

55

21

3.3

5.5

1

0,08

0,35

0,35

0,01

0,3

0,8

1.15

Inconel 718 Properti Fisik
Kapadhetan
8,24 g / cm³
Titik lebur
1260-1320 ℃

 

Inconel 718 Paduan sifat mekanik minimum ing ruangan ruangan
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
965
550
30
≤363

 

Standar lan Spesifikasi Inconel 718

AMS 5596, AMS 5662, AMS 5663, AMS 5832, ASME Case 2222-1, ASME SFA 5.14, ASTM B 637, ASTM B 670, EN 2.4668, GE B50TF14, GE B50TF15, 

UNS N07718, Werkstoff 2.4668

 Kabel Lembar  Strip  Rod Pipa
AMS 5962 NACE MR-0175      AWS 5.14, ERNiFeCr-2           ASTM B670                       ASME SB670                     AMS 5596                AMS 5597                   ASTMSB637, AMS 5662            AMS 5663, AMS 5664            AMS 5589                   AMS 5590                    

Produk Inconel 718 sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 718 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, pengikat lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las Inconel 718 & Kawat musim semi

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

inconel washer

Mesin cuci & gasket Inconel 718

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Sheet & Plate

Inconel 718 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung seamless Inconel 718 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel x750 spring,inconel 718 spring

Inconel 718 Spring

Musim semi kanthi Standar AMS5699 miturut gambar utawa spesifikasi klien

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Inconel 718

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Oil Tubing Hanger

Paduan 718 Gantungan Tubing Gas

Bisa diproduksi miturut gambar klien utawa smaples kanthi toleransi presisi.

Fasterner & Other Fitting

Inconel 718 Fasteners

Paduan 718 bahan kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Inconel 718?

Inconel 718 minangka struktur Austenitik, presipitasi pengerasan ngasilake "γ" ndadekake kinerja mekanik sing apik banget. Watesan udan G ngasilake "δ" dadi plastisitas paling apik ing perawatan panas. Kanthi resistensi banget kanggo retak korosi stres lan kemampuan pasang ing suhu dhuwur utawa lingkungan suhu sithik, utamane kerusakan ing suhu dhuwur.

1. bisa digunakake

2. Kekuwatan tarik, kekuatan toleransi, kekuatan creep lan kekuatan pecah ing 700 ℃.

3. Kemampuan keracunan dhuwur ing 1000 ℃.

4. Kinerja mekanik stabil ing suhu sithik.

Bidang aplikasi Inconel 718 :

Kekuwatan suhu sing dhuwur, resistensi korosi sing apik lan kemampuan kerja ing properti 700 made digunakake ing macem-macem lingkungan sarat dhuwur.Nilai sing ora pas cocog digunakake ing produksi komponen sing digunakake ing lingkungan sing parah kayata rotary turbocharger & segel, poros motor kanggo pompa sumur sing bisa direndhem listrik, generator uap, tabung kanggo penukar panas, baffle ledhot suppressor suppressor lan bedhil mesin , perekam kothak ireng ing pesawat lsp.

• Turbin uap

• Roket bahan bakar cair

• Teknik cryogenik

• Lingkungan asam

• Teknik nuklir

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Baut & Kacang

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Foil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs & Helicoil

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & Pengencang

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita