Baja tahan karat 17-4PH-SUS630

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum:17-4ph, S51740, SUS630,0Cr17Ni4Cu4Nb, 05Cr17Ni4Cu4Nb,W. Nr./EN 1.4548

17-4 stainless minangka tahan karat martensit sing atos tuwa sing nggabungake kekuwatan dhuwur kanthi resistensi karat saka baja tahan karat. Pengerasan bisa ditindakake kanthi perawatan suhu sithik jangka pendek. Beda karo baja tahan karat martensit konvensional, kayata tipe 410, 17-4 cukup bisa dielas. Kekuwatan, ketahanan korosi lan pabrikan sing disederhanakake bisa nggawe stainless steel 17-4 dadi biaya efektif kanggo baja karbon sing kuat uga bahan tahan karat liyane.

Ing solusi sing ngobati suhu, 1900 ° F, logam kasebut austenit nanging ngalami transformasi dadi struktur martensit karbon rendah sajrone adhem nganti suhu ruangan. Transformasi iki durung rampung nganti suhu mudhun nganti 90 ° F. Pemanasan sabanjure nganti suhu 900-1150 ° F nganti udan siji nganti patang jam nguatake paduan kasebut. Perawatan pengerasan iki uga nyebabake struktur martensit, nambah duktilitas lan kateguhan.

Komposisi Bahan Kimia 17-4PH

C

Cr

Ni

Si

Mbak

P

S

Cu

Nb + Ta

0.07

15.0-17.5

3.0-5.0

≤1.0

≤1.0

0.035

≤0.03

3.0-5.0

0.15-0.45

17-4PH Properties fisik

Kapadhetan
(G / cm3

Kapasitas panas tartamtu
(J · kg-1· K-1

Titik lebur
℃)

Konduktivitas termal
(100 ℃) W · (m · ℃)-1

Modulus elastis
GPa)

7.78

502

1400-1440

17.0

191

Properti Mekanik 17-4PH

Kahanan

бb / N / mm2

б0.2 / N / mm2

δ5 /%

ψ

HRC

Presipitasi
atos

480 ℃ tuwa

1310

1180

10

35

≥40

550 ℃ tuwa

1070

1000

12

45

≥35

580 ℃ tuwa

1000

865

13

45

≥31

620 ℃ tuwa

930

725

16

50

≥28

Standar lan Spesifikasi 17-4PH

AMS 5604, AMS 5643, AMS 5825, ASME SA 564, ASME SA 693, ASME SA 705, ASME Type 630, ASTM A 564, ASTM A 693, ASTM A 705, ASTM Type 630

Kondisi A - H1150, ISO 15156-3, NACE MR0175, S17400, UNS S17400, W. Nr./EN 1.4548

17-4PH Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

17-4PH Batang & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat Las 17-4PH

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

inconel x750 spring,inconel 718 spring

17-4PH Musim semi

Musim semi kanthi miturut gambar utawa spesifikasi klien

Sheet & Plate

Lembar & piring 17-4PH

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

17-4PH tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip lan koil 17-4PH

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Pengencang 17-4PH

17-4PH kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa 17-4PH?

• Gampang nyetel level kekuwatan, yaiku liwat pangowahan proses perawatan panas kanggo disetel transformasi lan penuaan tahap martensit

 perawatan saka logam sing mbentuk fase pengerasan presipitasi.

• Tahanan lemes korosi lan tahan banyu.

• Pengelasan:Ing kahanan larutan padhet, tuwa utawa kakehan, paduan kasebut bisa dikelas kanthi cara, tanpa preheat.

 Yen nuntut kekuatan las cedhak karo kekuatan baja sing wis tuwa, mula paduan kasebut kudu solusi padhet lan perawatan penuaan sawise welding.

 Paduan iki uga cocog kanggo brasil, lan suhu brasil paling apik yaiku suhu larutan.

• Tahan korosiResistansi korosi paduan luwih apik tinimbang baja tahan karat standar liyane, ing banyu statis gampang ngalami korosi erosi utawa retak. Ing industri kimia minyak, pamrosesan panganan lan industri kertas kanthi resistansi korosi sing apik.

Bidang aplikasi 17-4PH :

•  Platform luar negeri, dek helikopter, platform liyane.
•  Industri panganan
•  Industri pulp lan kertas.
•  Spasi (agul-agul turbin).
•  Bagéan mekanik.
•  Tong sampah nuklir.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita