Incoloy 20 (UNSN08020) Alloy 20 bar / Flange

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Incoloy 20, Alloy 20, No8020, Werkstoff 2.4660

 Paduan Incoloy 20 minangka jinis paduan dasar molibdenum lan tembaga, nduweni sifat kerja termal lan adhem sing apik kanggo campuran korosi, oksidasi lan erosi nyuda sekunder duwe resistensi sing apik, resistensi banget kanggo kemampuan retak korosi stres lan resistensi sing apik kanggo lokal kemampuan korosi ing akeh medium proses kimia nduweni sifat tahan korosi sing memuaskan.

Komposisi Bahan Kimia Incoloy 20
paduan Ni Cr Cu Mo Fe C Nb + Ti Mbak P S Si
Inconel 20 32.0-38.0 19.0 ~ 21.0 3.0 ~ 4.0 2.0 ~ 3.0 imbangan 0,07 ≤1.0 ≤2.0 0.045 0.035 ≤1.0
Incoloy 20 Properties Fisik
Kapadhetan
8,08 g / cm³
Titik lebur
1357-1430
Incoloy 20 Properti Mekanik Alloy
Kahanan Kekuwatan tarik (MPa) Kekuwatan ngasilake (MPa) Elongasi (%)
Paduan20 620 300 40

Standar lan Spesifikasi Incoloy 20

 

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate
Simpenan Forging
Pipa / Tabung
Liyane
ASTM B 462, ASTM B 472,
ASTM B 473, ASME SB 472,
ASME SB 473
 DIN 17752-17754
ASTM A 240, ASTM A 480,
ASTM B 463, ASTM B 906,
ASME SA 240, ASME SA 480,
DIN 17750
ASTM B 729, ASTM B 829,
ASTM B 468, ASTM B 751,
ASTM B 464, ASTM B 775,
ASTM B 474, DIN 77751
DIN 17744, ASTM B 366,
ASTM B 462, ASTM B 471,
ASTM B 475, ASME SB 366,
ASME SB-462

Incoloy 20 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Incoloy 20 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Incoloy 20 Kabel

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Incoloy 20 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Incoloy 20 flensa

Macem-macem Jinis flensa lan gambar khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi sadurunge

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Incoloy 20 strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Incoloy 20 Fasteners

Paduan 20 bahan ing bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Incoloy 20?

 Tahan karat sing apik kanggo media oksidasi lan reduktif,
• Resistensi banget kanggo retakan korosi stres,
• Tahan karat sing apik kanggo akeh proses kimia.

 Bidang Aplikasi Incoloy 20 :

Wis akeh digunakake ing industri pangolahan kimia, banyu segara panas lan hidrometallurgi.
Penukar panas, pipa, katup lan pompa umume digunakake kanggo ngatasi H2SO4 panas, solusi klorida, Na2SO3 lan lingkungan liyane.

• Tangki pickling asam sulfat, rak lan koil pemanas       Drum lan rak lapisan fosfat
• Penukar panas                                                                            • Tutup gelembung
• Pipa proses                                                                                Tangki campuran
• Piranti proses kimia lan minyak bumi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita