Incoloy Alloy 31 BAR PIPE Sheet Bolt Flange

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Incoloy 031, Alloy 31, UNS N08031, W.Nr 1.4562

 Alloy31 minangka salah sawijining jinis campuran zat besi nichrome molibdenum besi, kinerja kasebut ana ing antarane stainless steel super austenit lan paduan dasar nikel, Anane tembaga nambah resistensi marang asam sulfat. Paduan digunakake ing industri pamrosesan kimia lan petrokimia. Tabung paduan digawe adhem kanthi tingkat kekuwatan sing dhuwur kanggo layanan downhole ing sumur gas asam jero sing korosif.

Paduan 31 Komposisi Kimia

Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Mo

N

C

Mbak

Si

S

Cu

P

Paduan31

Min

30.0

26.0

Bal

6.0

0,15

 

 

 

 

1.0

 

Maks.

32.0

28.0

7.0

0,2

0,015

2.0

0,3

0,01

1.4

0,02

Paduan 31 Properti Fisik
Kapadhetan
8,10 g / cm³
Titik lebur
1350-1370 ℃

 

Paduan 31 Properti Mekanik
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
650
350
35
≤363

 

Paduan 31 Standar lan Spesifikasi

ASTM B 668, B709, B 829, ASME SB-668, SB-709, SB-829

Paduan 31 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Paduan 31 batang & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Paduan las 31 kawat & kawat Musim semi

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Paduan 31 Cincin Tempa

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Sheet & Plate

Paduan 31 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Alloy 31 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Paduan 31 Flange

Macem-macem Jinis flensa lan gambar khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi Precision

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Paduan 31 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Paduan 31 Fasetner

Paduan 31 bahan ing bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Ngopo Paduan 31 ?

Alloy31 minangka salah sawijining campuran paduan besi molibdenum azotik, kinerja ana ing antarane stainless steel super austenit lan paduan dasar nikel

1. bisa digunakake

2. Kekuwatan tarik, kekuatan toleransi, kekuatan creep lan kekuatan pecah ing 700 ℃.

3. Kemampuan keracunan dhuwur ing 1000 ℃.

4. Kinerja mekanik stabil ing suhu sithik.

Alloy 31 Aplikasi lapangan :

Gugatan alloy 31 ditrapake ing kimia lan industri kimia minyak bumi, proyek lingkungan lan minyak, gas, lan sapanunggalane ing bidang industri ..

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita