Gantung Inconel 725 BAR / ROD / Plate / Gasket / Tubing

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Inconel 725, Alloy 725, Nickel 725, UNS N07725

 Paduan 725 minangka padharan sing atos lan kuat, adhedhasar basa nikel sing menehi resistensi luar biasa kanggo retakan korosi stres lan pitting umum lan korosi celah ing kahanan sing wis tuwa. Kanthi resistansi korosi padha karo 625 lan luwih unggul tinimbang 718, 725 dianggep kanggo aplikasi sing lingkungane banget korosif dadi kuwatir. Kekuwatan panen (0,2% offset) ing ndhuwur 120 ksi (827 MPa) bisa dipikolehi kanthi tuwa tanpa kerja anget utawa adhem sadurunge. Kapabilitas pengerasan presipitasi penting banget ing aplikasi sing ukuran gedhe utawa bentuk rumit ngalangi kerja sing anget.

Komposisi Bahan Kimia Inconel 725
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Mo

P

Nb

C

Mbak

Si

S

Al

Ti

725

Min

 55.0

 19.0

imbangan

 7.0

 2,75  - -  1.0

Maks.

59.0 

 22.5

9.5 

 0,015  4.0  0,03  0,35  0,2  0,01  0,35

 1.7

 

Inconel 725 Properti Fisik
Kapadhetan
8,3 g / cm³
Titik lebur
1271-1343 ℃
Inconel 725 Properti Mekanikal Khas

Status

0,2% Kekuwatan Hasil

Kekuwatan Tensile Ultimate

% Elongation 

ing 4D

%

Pangurangan Area

Brinell atose
HB
  HRC

ksi

MPa

ksi

MPa

Ft.-lbs

J

Solusi Annealed

47

324 117 806 70

72

 -

 - 28

Solusi Annealed + Umur

134

923

186

1282

33

51

87

118 35

 

Standar lan Spesifikasi Inconel 725

Bar / Rod Kabel
ASTM B 805, Kasus Kode ASME 2217,Spesifikasi SMC HA91, Kasus Kode ASME 2217 
 ASTM B 805, Kasus Kode ASME 2217

Produk Inconel 725 sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 725 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

Sheet & Plate

Inconel 725 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

nickel-tube

Tabung mulus Inconel 725 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Cincin Tempa Inconel 725

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Oil Tubing Hanger

Inconel 725 Tubing Hanger

Bisa diproduksi miturut gambar klien utawa smaples kanthi toleransi presisi.

Fasterner & Other Fitting

Inconel 725 Fasteners

Paduan 725 bahan kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Inconel 725 resistensi Korosi

• paduan adhedhasar lron-nikel-kromium-molvbdenum-niobium, resistensi sing apik kanggo macem-macem bahan kimia korosif. Tahan tahan karat, pasang, lan tekanan ing lingkungan sing ngemot karbon dioksida, klorin lan hidrogen sulfida. Resistensi korosi sing luar biasa kanggo lingkungan sing ngemot bahan kimia asam. Resistensi karat sing apik kanggo brine lan banyu laut.
• Resistansi korosi sing apik ing aplikasi suhu dhuwur. kayata produksi minyak lan gas. ing endi paduan duwe resistensi apik kanggo korosi H2S.

Aplikasi Inconel 725 :

 Bantalan lan bagean liyane kanggo peralatan sing mbutuhake resistensi tinggi marang bahan kimia asam utawa lingkungan. Bagéan utawa ekuoma digunakake ing kahanan samodra


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita