Inconel 600 BAR / sheet / Tabung mulus / Strip / Bolt

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Alloy 600,UNS N06600, W.Nr. 2.4816

Inconel 600 Tube, Alloy 600 Tubing, ASTM B163 B167 ASME SB163 SB167 N06600 Inconel 600 DIN 17751 2.4816 minangka paduan nikel-kromium sing digunakake kanggo aplikasi sing mbutuhake korosi lan tahan suhu dhuwur. Paduan nikel iki dirancang kanggo suhu layanan wiwit suhu kriogenik nganti suhu dhuwur ing kisaran 1090 C (2000 F). Non-magnetik, nduweni sifat mekanik sing apik banget, lan nyedhiyakake kombinasi kekuwatan sing apik lan stabilitas sing apik ing suhu sing sithik. Kandhungan nikel sing dhuwur ing UNS N06600 mbisakake tahan resistensi kanthi nyuda kahanan, ndadekake tahan karat dening pirang-pirang senyawa organik lan anorganik, menehi resistensi banget kanggo retakan korosi-ion-korosi lan uga tahan resisten kanggo basa solusi Aplikasi khas paduan nikel iki kalebu industri kimia, pulp lan kertas, aeroangkasa, teknik nuklir lan industri perawatan panas.

Komposisi Bahan Kimia Inconel 600
Paduan

%

Cr

Fe

Ni + Co

C

Mbak

Si

S

Cu

Ti

600

Min

 14.0  6.0  -  -  -  -  -  -

0,7

Maks.

 17.0

 10.0

 72.0  0,15  1.0  0,5  0,015  0,5

1.15

 

 

Inconel 600 Properties Fisik
Kapadhetan
8,47 g / cm³
Titik lebur
1354-1413 ℃
Inconel 600 sifat mekanik ing suhu ruangan
Status
Kekuwatan sing kuat 
 ksi MPa
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2 ksi MPa
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan Annealing
80 (550)
35 (240)
30
≤195

 

Standar lan Spesifikasi Inconel 600

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung Liyane
ASTM B 166 / ASME SB 166, ASTM B 564 / ASME SB 564, Kasus Kode ASME 1827 lan N-253SAE / AMS 5665, 5687BS 3075NA14, 3076NA14, DIN 17752, 17753 lan 17754ISO 97239724, lan 9725MIL-DTL-23229Q-W 390   ASTM B 166 / ASME SB 166, ASTM B 564 / ASME SB 564, Kasus Kode ASME 1827 lan N-253, SAE / AMS 5665 lan 5687BS 3075NA14, 3076NA14, DIN 17752, 17753, 17754, ISO 97239724, 9725, MIL-DTL -23229QQ-W-390 ASTM B 168 / ASME SB 168, ASTM B 906 / ASME SB 906, Kasus Kode ASME 1827 lan N-253, SAE / AMS 5540, BS 3072NA14 lan 3073NA14, DIN 17750ISO 6208EN 10095, MIL-DTL-23228  ASTM B 168 / ASME SB 168, ASTM B 906 / ASME SB 906, Kasus Kode ASME 1827 lan N-253SAE / AMS 5540BS 3072NA14, 3073NA14, DIN 17750, ISO 6208, EN 10095, MIL-DTL-23228  ASTM B 167 / ASME SB 167, ASTM B 163 / ASME SB 163, ASTM B 516 / ASME SB 516, ASTM B 517 / ASME SB 517, ASTM B 751 / ASME SB 751, ASTM B 775 / ASME SB 775, ASTM B 829 / ASME SB 829, Kasus Kode ASME 1827N-20, N-253, lan N-576SAE / AMS 5580, DIN 17751, ISO 6207, MIL-DTL-23227   ASTM B 366 / ASME SB 366, DIN 17742, ISO 4955A, AFNOR NC15Fe

Inconel 600 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 600 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Inksel 600 kawat las

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Inconel 600 Cincin Tempa

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Sheet & Plate

Inconel 600 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Inconel 600 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Flange Inconel 600

Ukuran standar lan gambar khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi precsion

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Inconel 600 strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Inconel 600 Fasteners

Paduan 600 bahan ing bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Inconel 600?

Paduan Ni-Cr-lron. Nguatake solusi padhet.
Resistensi apik kanggo korosi suhu tinggi lan resistensi oksidasi.
Prestasi panas lan adhem panas lan adhem sing apik banget
 Intensitas panas sing memuaskan lan plastisitas dhuwur nganti 700 ℃.
Bisa ditrapake liwat karya sing adhem. Uga bisa nggunakake las resistansi, las utawa sambungan solder.
Tahan karat sing apik:
Resistensi korosi kanggo kabeh jinis media korosif
Senyawa kromium nggawe aloi duwe resistensi korosi sing luwih apik tinimbang paduan nikel 99,2 (200) lan nikel (paduan 201. karbon rendah) ing kahanan oksidasi
Sanalika kandungan paduan nikel sing akeh nuduhake resistensi karat sing apik ing larutan alkalin lan ing kahanan nyuda. Lan bisa nyegah efek korosi stres korosi-besi kanthi efektif
Ketahanan karat sing apik banget ing asam asetat. Asam asetik. asam format. asam statatat lan asam organik liyane. lan tahan korosi ing media media asam organik.
Ketahanan karat sing apik banget ing reaktor nuklir ing primarv lan sirkulasi Secondarv nggunakake banyu kemurnian dhuwur
Kinerja utamane yaiku kemampuan nolak klorin garing lan korosi hidrogen klorida. suhu aplikasi bisa nganti 650 ℃. Ing suhu dhuwur, campuran campuran solusi anil lan solusi padhet ing udara duwe kinerja antioksidan sing apik banget lan kekuatan peeling sing dhuwur
Paduan kasebut uga nuduhake resistensi amonia lan atmosfer nitriding lan karburisasi. nanging ing kondisi REDOX diganti kanthi gantian, alloy bakal dipengaruhi media korosi oksidasi parsial.

Bidang Aplikasi Inconel 600 :

Bidang aplikasi wiyar banget: bagean mesin pesawat, thermowell erosi ing atmosfer, produksi lan panggunaan lapangan logam alkali kaustik, utamane panggunaan belerang ing lingkungan, retor tungku perawat panas lan komponen, utamane ing atmosfer karbida lan nitrida, industri petrokimia ing produksi regenerator katalitik lan reaktor, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita