Baja tahan karat 304 / 304L bar / tabung lancar / Bolt / Sheet / Strip

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: 304 Stainless / 304L Stainless, UNS S30400 / UNS S30403,Werkstoff 1.4301 /Werkstoff 1.4307

 304 / 304L minangka baja tahan karat Austenitc sing paling akeh digunakake. Akibaté luwih saka 50% kabeh baja stainless sing diproduksi, nuduhake antara 50% -60% panggunaan bahan tahan karat lan aplikasi sirip ing meh kabeh industri. 304L minangka kimia karbon kurang saka 304, dikombinasikake karo tambahan nitrogen, 304L bisa ditemoni kanthi mekanik 304. 304L asring digunakake kanggo ngindhari korosi sensitisasi ing komponen sing dilas. Non-magnetik ing kahanan anil, nanging bisa dadi rada magnetik amarga adhem utawa welding adhem. Sampeyan bisa gampang gandheng lan diproses kanthi praktik pabrikan standar. Kasedhiya banget tahan korosi atmosfer, cukup ngoksidasi lan nyuda lingkungan, uga korosi intergranular ing konsep sing dilas lan uga duwe kekuwatan lan ketahanan sing kuat ing suhu cryogenik.

Komposisi Bahan Kimia Stainless 304 / 304L
Kelas (%)

Ni

Cr

Fe

N

C

Mbak

Si

S

P

304 Stainless

8-10.5

18-20

imbangan

-

0,08 2.0 1.0 0,03 0,045

304L Tahan Karat

8-12

17.5-19.5 imbangan

0,1

0,03 2.0 0,75 0,03 0,045
304 / 304L sifat fisik Stainless
Kapadhetan
8,0 g / cm³
Titik lebur
1399-1454 ℃
304 / 304L sifat mekanik minimal stainless ing ruangan ruangan
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0,2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
304
520
205
40
≤187
304L
485
170
40
≤187

 

Standar lan Spesifikasi 304 / 304L Stainless

 ASTM: A 240, A 276, A312, A479
 ASME: SA240, SA312, SA479

304 / 304L Produk Kasedhiya Stainless ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

304 / 304L Bar & Batang Geser

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,  Ukuran Saka 8.0mm-320mm, digunakake kanggo bolt, pengikat lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las stainless 304 / 304L & Kawat musim semi

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring 304 / 304L

Jembar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,05mm nganti 100mm.

304 / 304L Tabung seamless stainless & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

304 / 304L Jalur stainless & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

304 / 304L Fasteners Stainless

Bahan tahan karat 304 / 304L kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa 304 / 304L Stainless?

• tahan korosi
• Nyegah kontaminasi produk
• Resistensi oksidasi
• Kemudahan saka pabrikan
• Formabilitas sing apik banget
• Kaendahan tampilan
• Kemudahan reresik
• Kekuwatan dhuwur kanthi bobot sithik
• Kekuwatan lan kateguhan sing apik ing suhu kriogenik
• Kasedhiya kasedhiya macem-macem jinis produk

Lapangan Aplikasi Stainless 304 / 304L :

• Pangolahan lan penanganan panganan

• Penukar panas

• Pembuluh proses kimia

• Conveyor

• Arsitektur

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita