Hastelloy C-22 UNSN06022 BAR / Bolt / Sheet / Pipe

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Hastelloy C22, Alloy 22,UNS N06022, NS3308

Paduan Hastelloy C22, uga dikenal minangka paduan C22, minangka jinis paduan austenitik multifungsi Ni-Cr-Mo Tungsten, sing tahan resistensi pitting, korosi celah lan retakan korosi stres.Konten kromium sing dhuwur nyedhiyakake resistensi oksidasi sing apik kanggo medium, dene isi molibdenum lan tungsten nduweni toleransi sing apik kanggo medium pangurang.

Hastelloy C-22 duwe gas antioksidan antioksidan, kelembapan, asam format lan asetik, klorida klorida lan klorida tembaga, banyu segara, brine lan akeh larutan kimia organik lan anorganik campuran utawa kontaminasi.
Paduan nikel iki uga nyedhiyakake resistensi optimal ing lingkungan ing endi kahanan nyuda lan oksidasi sajrone proses kasebut.
Paduan nikel iki tahan saka pembentukan wates gandum endapan ing zona las sing kena panas lan mula cocog kanggo aplikasi proses kimia ing kahanan las.
Hastelloy C-22 ora digunakake ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang 12509F amarga pembentukan fase mbebayani luwih dhuwur tinimbang suhu iki.

Komposisi Kimia Hastelloy C-22
Paduan

%

Fe

Cr

Ni

Mo

Co

C

Mbak

Si

S

W

V

P

Hastelloy 

C-22

Min

2.0

20.0

imbangan

12.5

- - - - - 2.5 - -

Maks.

6.0

22.5

14.5

2.5 0,01 0,5 0,08 0,02 3.5 0,35 0,02

 

 

Properti Fisik Hastelloy C-22
Kapadhetan
8,9 g / cm³
Titik lebur
1325-1370 ℃
Properti Mekanik Hastelloy C-22
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
690
283
40
-

 

Hastelloy C-22  Standar lan Spesifikasi

 

Bar / Rod Pas  Forging Lembar / Plate Pipa / Tabung
ASTM B574  ASTM B366 ASTM B564 ASTM B575  ASTM B622, ASTM B619,ASTM B626

Produk Hastelloy C-22 Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Hastelloy C-22 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las Hastelloy C-22 & Kawat musim semi

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Hastelloy C-22 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Hastelloy C-22 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Cincin Penempaan Hastelloy C-22

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Fasterner & Other Fitting

Fasteners C-22 Hastelloy

Bahan Hastelloy C-22 kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Ngopo Hastelloy C-22?

Paduan nikel-Chromium-Molybdenum-Tungsten kanthi resistansi korosi sakabèhé luwih apik dibandhingake karo paduan Ni-Cr-Mo liyane, kayata Hastelloy C-276, C-4 lan paduan 625.
• Resistensi korosi sing apik, korosi crevice lan retakan korosi stres.
• Resistensi banget kanggo ngoksidasi media banyu kalebu klorin udan lan campuran sing ngemot asam nitrat utawa asam oksidasi karo ion klorin. 
• Menehi resistensi paling luweh kanggo lingkungan sing nyuda lan ngoksidasi kahanan sing ditemoni ing stream proses. 
• Bisa digunakake ing sawetara lingkungan sirah kanggo properti universal, utawa digunakake ing macem-macem produksi pabrik.  
• Resistensi banget kanggo macem-macem lingkungan proses kimia kalebu oksidator kuat kayata asam ferric, anhidrida asetat, lan solusi banyu laut lan uyah.
• Nolak pembentukan endapan wates gandum ing zona sing kena panas, nyedhiyakake kahanan kaya las kanggo aplikasi proses ing industri adhedhasar kimia.

Hastelloy C-22 Bidang aplikasi :

 Digunakake akeh ing bidang kimia lan petrokimia, kayata aplikasi ing komponen organik sing ngemot klorida lan sistem katalitik. Bahan iki cocog banget kanggo suhu dhuwur, asam anorganik lan asam organik (kayata asam format lan asam asetat) dicampur karo kotoran, segara lingkungan korosi banyu. Bisa digunakake kanggo nggawe peralatan utawa bagean utama ing ngisor iki:
• Asam asetat / anhidrida asetik                                                        • Asam leaching;
• Pabrik cellophane;                                                          • Sistem klorida;
• Asam campuran kompleks;                                                                    • Roller palung galvanis listrik;
• Ekspansi bunder;                                                                          Sistem pembersih gas flue;
• Sumur panas bumi;                                                                               • Mesin cuci panci peleburan hidrogen fluorida;
• Sistem pembersih kobong;                                                                • Regenerasi bahan bakar;
• Produksi pestisida;                                                                     • Produksi asam fosforik.
• Sistem pickling;                                                                                • Penukar panas piring;
• Sistem penyaringan pilihan;                                                             • Menara pendingin sulfur dioksida;
• Sistem sulfonasi;                                                                          • Penukar panas tabung;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita