Alloy / Stadion satelit6 / Stadion 6B

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Paduan Kobalt 6b, Paduan satelit, Kothak 6, Kothak 6B, UNS R30006,

Stadium Alloy 6B minangka campuran adhedhasar kobalt sing digunakake ing lingkungan abrasi, anti-ngrebut, anti-nyandhang lan anti gesekan. Koefisien gesekan paduan 6B sithik banget, lan bisa ngasilake kontak geser karo logam liyane, lan umume, ora bisa ngasilake. Sanajan ora digunakake pelumas, utawa ing aplikasi sing ora bisa digunakake pelumas, paduan 6B bisa nyuda kejang lan nyandhang. Ketahanan aus paduan 6B alami lan ora gumantung karo kerja adhem utawa perawatan panas, saengga bisa nyuda beban kerja perawatan panas lan biaya pangolahan sabanjure. Alloy 6B tahan kanggo kavitasi, dampak, kejut termal lan macem-macem medium Korosif. Ing negara panas abang, paduan 6B bisa njaga kekerasan sing dhuwur (kekerasan asli bisa dibalekake sawise adhem). Ing lingkungan sing nganggo loro lan korosi, paduan 6B praktis banget.

       Komposisi Bahan Kimia 6 satelit 6 / 6B      

Co BAL
Cr 28.0-32.0%
W 3.5-5.5%
Ni Nganti 3.0%
Fe Nganti 3.0%
C 0,9-1,4%
Mbak Nganti 1.0%
Mo Nganti 1,5%

Produk satelit 6B kasedhiya ing Sekonic Metals

Wedling Wire

Kawat Las satelit 6 / 6B

Pasang Kawat las 6 / 6B ing bentuk koil lan dawa Cut dawa

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Stadion 6B Bar & Rod

Forging Round bar lan casting bar bulat bisa diprodhuksi dening AMS5894

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Cincin & Lengan Stadion 6 / 6B

Dering kursi katup, lengen klambi bisa digawe minangka spesifikasi klien

Proses satelit 6 / 6B:

Biasane nggunakake alat karbida semen kanggo proses 6B, lan akurasi permukaan 200-300RMS. Piranti paduan kudu nggunakake 5 ° (0.9rad.) Amba garu negatif lan 30 ° (0,52Rad) utawa 45 ° (0,79rad) sudut timbal. Paduan 6B ora cocog kanggo nutul kacepetan dhuwur lan pangolahan EDM digunakake. Kanggo nambah permukaan, mecah bisa digunakake kanggo nggayuh presisi tinggi. Ora bisa dipateni sawise digiling garing, yen ora bakal mengaruhi tampilan

Lapangan Aplikasi 6 / 6B Stadion :

 Paduan 6B bisa digunakake kanggo ngasilake bagian katup, pompa plunger, tutup anti-korosi mesin uap, bantalan suhu dhuwur, batang katup, peralatan pangolahan panganan, katup jarum, cetakan ekstrusi panas, mbentuk abrasive, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita